Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Може би ще изглеждате

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Може би ще изглеждате
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 24 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Може би ще изглеждате много необичайно в очите на близките, само че това може даже да ви радва, нали обичате да шокирате всички с вашата нетрадиционност. Отваря ви се опция да похарчите парите, които са ви останали, само че най-малко ще сте задоволени от резултата.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес е вашият ден за реализация. Провокации има задоволително, тъй че не търсете оправдания, а действайте. Най-важното през днешния ден е да тръгнете към задачата, т.е. да знаете накъде вървите и в случай че може да познавате пътя.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес е ден за духовни и научни занимания. Дори да не ви остане време за това от всякакви досадни грижи, можете да пофилософствате кое е определящо битието или съзнанието.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)От известно време като че ли сте различен човек, наподобява поемате повече отговорности, в сравнение с можете да понесете, а това неизбежно покачва напрежението към вас. Опитайте да си отдъхнете като наблегнете на физическото натоварване.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Сякаш всички са стоварили дилемите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, само че за какво би трябвало постоянно да ви нагърбват с толкоз доста неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите по какъв начин се оправят в сходни обстановки.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес е добре да не се помайвате, а да довършите работата си, която единствено отлагате. Хванете бика за рогата още в този момент и цяла седмица никой няма да може да ви стъпи на дребното пръстче.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Сигурно сте набрали сила за забави, само че не постоянно е доста уместна, в случай че се срещате с прекомерно съществени хора. Защо пък да не ги провокирате? Винаги има опция да извършите нещо друго от общоприетото.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Едва ли ще можете да си останете за дълго вкъщи, все има къде да отидете. Не давайте мотиви за злословия, не се впускайте да пазарувате повече, в сравнение с ви би трябвало, през днешния ден елементарно могат да ви пробутат някое менте.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Срещите и диалозите с другари ще ви донесат задоволство за добре прекаран ден. Хубаво е също да извършите проекти за дейностите си, въпреки и въображаеми.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР