Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Интересна, но и много

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Интересна, но и много
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 30 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Интересна, само че и доста потребна информация ще доближава към вас през днешния ден. Не си позволявайте да подценявате даже дребните елементи, постоянно път те са разковничето за доста неща.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Понякога сериозните неща ви идват прекалено много и се пробвате да се измъкнете с не толкоз положителни смешки. Копнеете за независимост и познания, само че знаете, че те си имат цена. Ден за оценка на стойностите (и активите).

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Малко придирчив и променлив ден, въпреки че ще сте наясно с какво разполагате какво можете да постигнете. Само не забравяйте да се забавлявате в това време.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Денят дава обещание забавни събития, тъй че не се разсейвайте. Ден за другари и обичани занимания, ден да решите някоя и друга комплицирана задача.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ключовата дума през днешния ден - достижение. Много ще ви е значимо да видите осъществени проектите си, концепциите си, да намерите това, което търсите, без значение от цената. Доста сте амбициозни. Правете го с мярка и морал, не лъжете себе си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Вдъхновение и пътувания на духа търсете през днешния ден. Важно е да погледнете надалеч напред, да си позволите да повярвате в безкрайните благоприятни условия на Вселената, само че най-много в личната си мощ. Станете рационални мечтатели.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Излишно нагнетявате ситуацията към вас, само че най-много създавате дискомфорт на самите себе си. Направете едно алегорично прощаване с всичко излишно и тръгнете самоуверено напред.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Партнирайте, само че вярно. Не се обиждайте, не бързайте със заключенията, не натяквайте и въобще не правете това, което не желаете да вършат и на вас. Бъдете благи и слушайте деликатно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР