Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Хубаво си помислете преди

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Хубаво си помислете преди
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 20 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Хубаво си помислете преди да се поддавате на общите настроения. Май през днешния ден е по-добре да сте в съпротива на близките. Отстоявайте себе си и най-важното – не изпадайте в всеобща неуравновесеност.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Някой, без самичък да осъзнава, утежнява живота ви. Да му говорите за това е неефикасно, единствено ще го обидите. По-добре е да се опитате внимателно да намекнете на въпросната личност да се заеме да “подобрява ” живота на някой различен.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Бъдете открити за всевъзможен тип съдействие. Съвместните дейности през днешния ден добре се координират и са обречени на триумф. И не позволявайте на колегата си да не помни за вас, пристрастен в личните си ползи.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Подходящ миг за развиване на разнообразни креативен хрумвания, изключително в областта на материалното благоденствие. Днес интуицията ви е изключително изострена, използвайте я по предопределение.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Полетът на мисълта ще ви накара да се опитате да извършите невъзможното. Това може да ви претрупа физически. Намерете другари, с които да споделите концепциите си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Вие сте напряко като Летящия холандец, от самото начало пътувате нанякъде, само че без съответна цел и посока. Доста нехарактерна постъпка за вас, само че май имате потребност от малко неопределеност, с цел да се почувствате добре.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Сутринта ще се чувствате малко нервни, само че по-късно нещата ще тръгнат по-гладко и всичко ще си пристигна по местата, даже ще имате опция да помечтаете малко. Добре е да не се впускате в разногласия на политически тематики.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Няма да е от най-спокойните дни. Комуникацията с близките ще е малко затруднена заради невъзможността да изкажете ясно позицията си. При всички случаи е по-добре да се опитате да обясните нещата, в сравнение с да не вършиме нищо. Вътрешното безпокойство е причина да се чувствате по този метод. Вземете ограничения в тази посока.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ще имате доста работа, само че и хора, които са подготвени да ви оказват помощ ще се намерят. Опитайте се да бъдете по-организирани, тъй като в противоположен случай никой не може да ви е от изгода. Бъдете по-взискателни към себе си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР