Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Хубав ден, носещ много

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Хубав ден, носещ много
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 8 Април! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Хубав ден, носещ доста очаквания и приятни изненади. Само не се заразявайте със синдрома на празните упования. Вършете си работата и оставете и чудесата да си свършат своята.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Настроенията Ви ще са много променливи, нещо което ще Ви е мъчно сами да си обясните. Желанието Ви да бъдете свободни и да излезете отвън нормите може да срещне съпротивата на околните Ви. Направете компромис сред желанията и отговорностите си.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Вдъхновяващ ден за Вас, въпреки и с много задания. Вас работата не Ви плаши, само че не трябва да учите другите, че постоянно има кой да направи нещата вместо тях, вършиме неприятна услуга на всички.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще би трябвало да извършите някои фамилни отговорности, като част от тях няма да са Ви изключително приятни. Избягвайте разногласията, изключително на политически тематики, единствено ще Ви раздразнят.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Лесно ще се поддавате на провокации и ще сте склонни да казвате неща, които несъмнено нараняват другите. Може би е добре да преброите до 25 преди да изречете нещо.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще имате потребност да сложите всичко към себе си в ред. Само вашият ред да не се окаже друг от този на близките, че тогава предстоят много странни диалози.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес е ден за шерване на насладата. Не бъдете прекомерно сериозни към себе си и позволете на близките да Ви засвидетелстват положителните си усеща. Не са изключени и разногласия, само че не постоянно е нужно да сте прави, нали?

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще сте спортно настроени, тъй че бъдете спортсмени. Все отново не постоянно успеха е най-важна, по-важно е да останете хора.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Забързан ден, нови неща се задават, нови хрумвания се носят из въздуха. Не се доверявайте на всичко, което Ви споделят, проверявайте информацията, че една неверна дума може да обърка доста проекти.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР