Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста динамичен е днешният

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста динамичен е днешният
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 26 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Доста динамичен е днешният ден. Единствената заплаха е, че може да пропуснете нещо значимо всред безбройните неща, които имате за извършване. Концентрирайте се повече и не се измъквайте с прословутата си заплеснатост.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще ви се наложи да деянията по-голяма финансова досетливост, може би още не са ви дали заплатата или просто парите са доста малко. Хубавото е, че няма да ви липсва възторг, с цел да се справите с тази непостижима задача и в последна сметка несъмнено ще съумеете.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще ви зарадват с нови и освен това необикновени задания. Не роптайте, от навременно им осъществяване зависи мнението на началника ви за вас. Ще имате задоволително сили да се справите и с най-сериозните задания, освен това сами и в период.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Време е да обърнете внимание на индивида до вас. Има какво да се желае в отношението си, в последно време сте много разсеяни и все забравяте за какво в действителност сте дружно.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Може на моменти да се чувствате малко претрупани от задания, а има още два дни до края на седмицата. Не поемайте върху себе си всички отговорности, оставете на другите да поемат своя дял.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес е ден за вглеждане в близките. Добре е и да свършите някоя работа, въпреки всичко. Не тръгвайте към всяко нещо с презумпцията, че единствено вие сте прави, изслушайте и непознатото мнение.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Научаването на нещо ново може да се окаже жизненоважно за вас. Бъдете отворени да чуете новото и особеното без да издребнявате и да анализирате непрестанно. Оставете нещата да навлязат по други канали в съзнанието ви.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Време е да помислите и за фамилията си, около всичките си непрекъснати служебни задължения. Оставането до късно на работа освен, че ви претрупва, само че и може да огорчи някои от домашните ви.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес може да чувствате прекомерно ясно агресивното държание на близките. Не се противопоставяйте намерено и не разгласявайте желанията си. Днес би трябвало да останете в сянка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР