Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Добър момент да откриете

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Добър момент да откриете
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 29 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Добър миг да откриете нужната ви информация. Ще имате нови шансове за изява, с помощта на медиите или на личната си преписка. Съществува наклонност за прахосване, не се захващайте с прекалено много неща едновременно.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Настроението ви ще е отлично, а това ще ви помогне по-лесно да отхвърлите неприятните ежедневни отговорности. Светът ще се опита да ви сътрудничи. Важните неща, обаче свършите още сутринта, тъй като по-късно може и да не ви остане време за това.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Малко изнервящ ден.Ако желаете да измененията нещо в този момент е моментът.Ако просто желаете да разсеете напрежението идете на фитнес,вместо да се карате с хората към вас.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще съумеете да овладеете екстравагантните си пориви и да свършите много потребни неща. Определено ще влагате много пристрастеност в дейностите си, само че това може да докара до ненужно изнервяне на ситуацията, бъдете по-внимателни.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Имате потребност от сериозна поддръжка, изключително финансова. Творческата ви активност може да се окаже извънредно ползотворна. Бъдете деликатни в случай че работите с машини и принадлежности и не се ядосвайте, в случай че компютъра ви отхвърля от време-на време.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще си възвърнете вярата в хората, освен това по някакъв доста малък мотив. Дори несериозността на близките няма да успее да помрачи положителното ви въодушевление. Днес е добре да работите в екип или най-малко да вземате под внимание препоръките на сътрудниците си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ще се наложи да се занимаете и с не толкоз приятни действия. Ще ви нервират тези, които се размотават и приказват доста, само че ще би трябвало някак да ги изтърпите. Възможно е да се появят проблеми от персонален темперамент.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Прекрасен ден да го посветите на фамилията си и на обичаните си занимания. Ще имате предпочитание да извършите дома си по-привлекателен. Време е за едно бързо коледно маркетингово изследване.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се желае да сте по-далече от грубата реалност. Любопитството на близките може мощно да ви изнерви. Сетивата ви са мощно изострени, което може да ви направи елементарно обидчиви. Приемайте нещата по-леко.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР