Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Баба Марта бързала, бързала,

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Баба Марта бързала, бързала,
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 1 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Баба Марта бързала, бързала, та пристигна още преди 1 март, разсъни дръвчетата, храстите, цветята, а дали е съумяла и пролетното ви въодушевление да разсъни? Ден на вяра и религия, на пролетно очакване и пробуждане на силата. Тръгнете на път, намерете себе си!

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Доста чувствителни ще сте, само че и също толкоз раздразнителни. Просто се пробвайте да се включите в сегашния момент и да го изживеете като наслада, като обич, като шерване.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Малко сложен се оказва този ден за вас. Сигурно ще чувствате на плещите си бремето на съществени отговорности. Не си позволявайте да изпитвате възприятие за виновност, това може да ви смаже. Закачете повече мартенички, това несъмнено ще ви разсее.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Сложен ден е през днешния ден, при все това е обвързван с толкоз прекрасен празник. Ще се замислите за много неща, предизвикани от държанието на хората към вас. В никакъв случай не нарушавайте празника с отегчителни разсъждения.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Хубав ден е през днешния ден за вас - ухилен. Сякаш тази първомартенска еуфория прави всички ни по-добри и отворени към света. Ще желаете да ви виждат и да ви се възхищават. Ами направете нещо по въпроса.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Като ден първи е редно да извършите проекти за останалите дни от месеца. Днес изключително сполучливо ще ви се отдава планирането, че даже и прогнозирането на всякакви неща. Не пропускайте да се включите в някоя групова активност, имате потребност да се почувствате като част от едно цяло.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес вие ще олицетворявате ролята на Баба Марта, която бърза. Все едно сте на педали, ще имате толкоз неща за извършване, а още повече за казване. Но пък ще се чувствате в страхотна форма.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се По-материално насочени ще сте през днешния ден, ще засаждате бялото и аленото по цялата земя. Ден за здраве и наслада, за увеличаване и шерване.Хубав ден за музика и танци и за празнично похапване преди амнистия.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще имате предпочитание да окичите целия свят с преплетени бял и червен конец. Идването на пролетта ви прави много по-отворени към света. Оставете се на силата на деня, а тя е в действителност свежа и млада, събуждаща живота. Честита Баба Марта!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР