Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Активен ден, подходящ да

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Активен ден, подходящ да
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 8 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Активен ден, подобаващ да подредите и разчистите пространството си, изключително през втората половина на деня. Не се напрягайте прекомерно, поставете си реалистични цели и не се обиждайте, в случай че близките не споделят Вашия възторг.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще имате гениални хрумвания и късмет да доведете нещата до сполучлив край. Неща, които ви вълнуват от дълго време, могат най-неочаквано да намерят своето позволение. И дайте време на това, което се случва, не пришпорвайте събитията.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще сте малко разсеяни и мъчно ще се занимавате с неща, изискващи неизменност. Отделяйте си по няколкоминути на всеки час за релаксация и отпускате и правете нещата на части, в случай че желаете да има резултат.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще имате повече неща за извършване от през вчерашния ден. Не си мислете, че всичко са оставили на вас, просто по този начин се е случило. Може да сте малко по-раздразнителни от нормално, само че да му мислят близките, вие мъчно ще измененията настроението си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ден единствено за празници и срещи. Използвайте го, с цел да бъдете по-дълго време с децата си и с хората, които обичате. Подходящ е също и за креативен занимания, в случай че въобще ви се прави нещо.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще сте изключително чувствителни към мнението на близките. Може ли да се поддавате на сходни страсти, вие сте справедливи и ви е ясно по какъв начин стоят нещата, няма потребност да се обиждате на нечии инцидентни забележки.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към фамилията, направете някои благ жест, ще трогнете всички. Само не прекалявайте с доста мазните храни и с пиперливите приказки.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Сериозно разминаване сред думите и делата ви се следи. Изглежда сте давали повече обещания, в сравнение с сте в положение да извършите. След обяд ще би трябвало да помислите и за някои несъблюдение периоди, хващайте се на работа, до момента в който към момента ви имат доверие.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Малко обезпокоени ще сте през днешния ден. Сигурно прекомерно доста неща са Ви на главата и се чудите с кое по-напред да се захванете. Най-важното е да определите кое е най-важното и тогава към този момент ще стане елементарно - първите неща първо. Само действайте, не се чудете.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР