Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ако си мислите, че

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ако си мислите, че
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 25 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ако си мислите, че разбирате обстановката и можете да предскажете какви събития ще се случат, това може единствено да значи, че в последна сметка нищо не ви е известно.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Забавен се обрисува днешният ден, изключително за тези към вас. Опитайте се да не се пъхвате в костюма на клоуна, тъй като ще разберете за какво постоянно е печален.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес на хоризонта може да се появят облаци, само че това не значи, че наложително ще стигнат до вас. Е, може единствено да ви “поизпилят нервите ” и чак тогава да се разсеят. Но бива ли навръх вас да ви пука от такива работи...

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Може би прекомерно доста форсирате събитията. Най-напред това покачва съпротивлението, а също така могат да ви сметнат за натегачи. Бъдете по-умерени.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Може да постигнете невероятни неща, без освен това да влагате някакви огромни старания. Днес просто е подобен ден. Само не си мислете, че това ще ви се случва всеки ден. Само краткотрайно е.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отхвърляйте сходно снизхождение и без друго в този зимен ден защо друго може да си мечтае човек.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Не си коства да отивате някъде, където знаете, че няма да ви се радват или най-малко не през днешния ден. По-добре довечера си останете вкъщи, само че в случай че пък тъкмо там не ви се радват, какво ли би могъл да ви посъветва човек...

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Абсолютно неефикасно през днешния ден е да казвате, че това или това не е за вас. Просто би трябвало да започнете да действате, даже и да не знаете тъкмо по какъв начин.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не правете точни проекти, сигурно ще се наложи да ги променяте. Може да ви се наложи да се занимавате с нещо, което не разбирате прекомерно добре, само че пък какво предизвикателство е това.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР