ХОРОСКОП:ОвенМного напрегнат ден, които ще донесе много нерви на Овните.

...
ХОРОСКОП:ОвенМного напрегнат ден, които ще донесе много нерви на Овните.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Напрегнат ден за една от зодиите днес. Важна делова среща за друга

ХОРОСКОП:

Овен

Много под напрежение ден, които ще донесе доста нерви на Овните. Най-важното е да се пазите от близките, които ще работят подло, с цел да осъществят задачите си. Не се подавайте на ангажименти, тъй като ще бъдете излъгани, а резултатът ще е дълготраен. Намеренията си ще постигнете мъчно. 

Телец

В професионалната си претовареност ще дадете всичко от себе си, с цел да постигнете резултатите, които желаете. Успехът на Телците през този ден ще е персонален, и най-често става въпрос за удача в интимната сфера.В бизнеса и деловите браншове обстановката е прекомерно напрегната, а взаимоотношенията са конфликтни, въпреки и не напълно намерено. Пазете се! Противниците ви са доста хитри и прекомерно подли. 

Близнаци

Няма да бъде от най-комфортните ви дни днешният. С повече старания ще изпълнявате рутинните си задания. Този ден е по-спокоен от отминалия петък, което ще се дължи най-вече на уклончивото държание на преобладаващата част от Близнаците. Бдителността ви не трябва да понижава! Независимо дали ще бъдете ангажирани с професионална активност или със покупко-продажби, вероятността за удар е осезателна.

Рак

Успявате да преодолеете съмненията си и се заемате съществено с начинание, на което възлагате огромни очаквания. Ако авансово се съобразите с отрицателните акценти за деня, може да извлечете задоволително изгоди, и ще го превърнете в сполучлив. Не влизайте в спорове! Владейте нервите и не се подавайте на обещания за бързи и лесни облаги. Чрез сходни ангажименти някой ще желае да се възползва от Вас.

Лъв

Съзнателно ще наложите отдалеченост сред себе си и тези, които Ви нервират с користното си държание. Взаимоотношенията, изключително в бизнеса и деловите кръгове, сега не биха могли да се дефинират като удобни, което изисква по-голяма интензивност по отношение на стабилизацията и укрепването им. Опитайте се да действате в това направление.

Дева

Ще бъдете удовлетворени от делова среща и ще създадете потребни за бизнеса Ви контакти. Събота ще е тежка и за Девите заради изразителната неприязън на някои от заобикалящите Ви. Това постанова да свиете интензивността си в публичните среди до най-малко, а в случай че това е невероятно за момента, старателно следва да отбягвате разногласията, тъй като неизбежно ще прераснат в остри спорове. 

Везни

Този ден ще премине бързо, защото Вие ще сте прекомерно заети да обръщате внимание на нещата, които се случват към Вас. Истина е, че вие постоянно успявате да укротите разногласия и да потушите експлоадирането на спор, само че събота ще е доста напрегната и може да се доближи до мощна борба, която даже да провокира разпад на съюзи и партньорства. Подобно развиване ще Ви изнерви, само че загуби не се обрисуват. 

Скорпион

Упоритостта в работата Ви ще дава своите резултати. Ще се радвате на справедливо самопризнание и материални придобивки. Този ден ще е задоволително нервозен и за Скорпионите, а тези от зодията, които и през днешния ден ще са ангажирани с професионалните си задания следва да са по-умерени и да заобикалят споровете, с цел да не станат жертви на нечие блестящо лукавство. Овладяването на страстите ще е мъчно, само че пък несъмнено ефикасно. 

Стрелец

С повече самообладание ще постигнете единодушие по противоречиви въпроси и прогрес в развиването на бизнеса Ви. В ден като днешния, присъщ със забележителен негативизъм и експанзия, представителите на Стрелец също ще се сблъскат с нелицеприятни феномени. Най-малкият мотив може да е клюкарството или клеветите от страна на някого против Вас. ще последват бурни разправии, които ще завършат със скандал.

Козирог

Развитията към Вас ще внесат промени в програмата и слагат условия, с които ще се съобразите. Събота ще стартира с нерви за Козирозите, и този акцент в настроението ви надали ще изчезне изцяло денем, само че несъмнено може да се каже, ще постигнете спех в делата, с които ще се ангажирате. Едно от най-хубавите посоки е това за контакти в публичните среди. 

Водолей

Днес ще бъдете изцяло освободени във взаимоотношенията с евентуалния съкровен сътрудник, а това сигурно вещае триумф. Възможностите Ви за реализация в материалната сфера са изразителни, само че с цел да ги реализирате следва освен да сте дейни, само че и поредни при използването на тактиката си не се ли подадете на високата си раздразнителност, ще имате шанса да постигнете положителни резултати в настоятелен и публичен проект. 

Риби

Днес ще имате задоволително време да съчетаете професионалните и фамилните си задължения. Въпреки, че и при Рибите нервността и доста висока, и заплашва мнозина с дестабилизация, шансът да я овладеете напълно не е дребен и няма да се затрудните. Денят е великолепен за контакти с хора от по-близкия другарски кръг. При тези срещи ще достигнете до метод за премахване на проблем. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР