Хороскоп Овен 2018 г. Предстои ви година, в която ще

...
Хороскоп Овен 2018 г. Предстои ви година, в която ще
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2018 г. за Овен, Телец и Близнаци

Хороскоп Овен 2018 година

Предстои ви година, в която ще имате опция да разрешите или приключите ваши проекти свързани с парцел. Може да става дума за жилище, където живеете сега или за нещо напълно ново. Някои от вас ще получат предложение за покупка или продажба на парцел, други ще получат право върху унаследен парцел или земя.
Това ще бъде една удобна година за покупка, ремонт или градеж на къща на село, за завръщане към природсъобразния метод на живот.
Годината ще бъде изключително благосклонна във финансово отношение към дамите до 35 годишна възраст. За тях ще зародят разнообразни нови благоприятни условия: по-добре платена работа, развиване на печеливш бизнес, фермерство и други
През тази година може да решите да положите основите на една огромна инвестиция, която ще ви ангажира няколко години напред.
През годината ще имате по-големи разноски, свързани с щерка или внучка, само че това ще е тип инвестиция: за обучение, нов дом, специализация, развиване на креативен или бизнес план и други
Момичетата и младите дами Овен могат да бъдат сюрпризирани от една непредвидена облага.
2018 година ще изненада мнозина от вас със зачеването или раждането на дете или внуче. За някои от вас ще възникне непредвидена опция за осиновяване на дете, за менторска активност или настойничество.
Родителите в множеството случаи ще са мотив за приятни прекарвания с тях, изключително в случай че имате родител роден под знака на Козирог, Дева или Телец.
Ако имате родител Близнаци, Водолей или Везни през годината ще откриете едно ново тяхно качество или ще опознаете една нова страна от техния темперамент.
През годината могат да зародят разногласия и несъгласия свързани с образованието или кариерата на дете. Причините ще са постоянно по някакъв метод свързани с пари: погрешно консумиране на ресурсите, прекомерно огромни или ненужни разноски и други
През годината ви следва една житейска разлъка, само че тя несъмнено няма да касае човек от вкъщи ви. Има възможност това да бъде някой, с който сте работили или работите сега дружно (но не е наложително!).
Ще зародят здравословни проблеми с човек от роднинския ви кръг. Те ще бъдат преодолими, разрешими, само че нищо няма да стане за един ден. Напрежението може да утежни нещата и няма да ви помогне за по-бързото разрешаване на проблемите.
Ако имате сътрудник и някакви упования от страна на негови родственици, то през тази година това надали ще се случи.
Ако въпреки всичко има някакво придвижване, дейности в този проект, те по-скоро ще ви разочароват или обидят по някакъв метод.
Тази година няма да бъде лека за младите мъже до 35 годишна възраст, които възнамеряват пътешестване в чужбина (по работа, обучение и др.). В нещо несъмнено ще останете разочаровани или излъгани.
Обществената и политическата активност на дамите Овен, както и техните обществени изяви ще са подложени на друг напън. Ще има отсрочване, закъснение на задължения и обещания. Ще ви бъде мъчно ще контролирате сходни събития.
Мъжете Овен могат да чакат значимо събитие обвързвано с майка или родственик по майчина линия. Ще имате удобна година за подписване на брак, основаване на семейство, както и събиране с родители или родственици за живот под един покрив, на едно място.
За вас изненадите през 2018 година ще бъдат в няколко области:
- по връзки на персоналния ви шанс, който ще пристигна когато минимум очаквате или по чудноват за вас метод
- посредством разнообразни събития в любовния ви живот, които ще бъдат за да изградят нещо ново в живота и в личността ви
- в фамилията, където доста събития и връзки ще преживят ненадейно развиване.

Хороскоп Телец 2018 година

Пред вас е година, в която вашите връзки с чужденци или с чужбина ще имат значимо значение за триумфа на избрани ваши проекти и упования.
Една от главните ви грижи през тази година ще бъде обвързвана със здравословното положение на непосредствен човек. Възможно е това да бъде обвързвано със остаряло заболяване, с дълготрайно лекуване през годината и други
Семейните ви връзки ще са сложени на тествания, изключително във връзки, където его-то на единия от сътрудниците обезличава живота и активността на другия сътрудник.
През годината ще имате положителни приходи, както и благоприятни условия за добре платена работа. Сега могат да зародят хрумвания или задължения, които да ви донесат спомагателен приход или нов бизнес. Внимание в сходни дейности с хора, които приемате за близки другари.
През годината ще имате значими срещи и диалози с родственици (особено с такива родени под знака на Козирог, Телец или Дева). С тях ще обсъждате общо фамилно имущество, приходи от наем, лихва и други
Някои от вас ще подхващат дейности свързани с продажба на парцел или отдаването му чартърен.
Неочакван спор или промени в работата (бизнеса) могат да доведат до непредвидени обстановки в живота на татко или родственик от мъжки пол.
Въобще животът на такива родственици ще е поредност от непредвидени или комплицирани на пръв взор събития.
През годината родители родени под знака на Телец ще имат очакване за завръщането на дете в фамилния дом или дете ще напусне дома заради обучение, ново семейство, пренасяне в друго обитаемо място и други
Очакванията ви за любовния ви живот през годината ще са надалеч от действителността. Оставете естествения процес на събитията. Опитайте се да приемете това, което живота ще ви даде през 2018 година Не търсете отговори, които сами ще намерите в близкото си бъдеще.
Тази година ще е значима за образованието или кариерата на младите мъже. Мнозина ще стартират платена форма на висше обучение, магистратура и други
Годината вещае флирт или нова сантиментална връзка на работното ви място с по-млад от вас човек.
През годината ще възникне противен миг, обвързван с пътешестване. Това може да е механически проблем обвързван с транспортното средство, което ще употребявате или с документ (билет).
През 2018 година ще имате известни компликации с ваши родственици, които живеят в друго обитаемо място или страна.
За тези от вас, за които 2018 година ще мине под знака на едно бракоразводно дело, ще зародят усложнения или непредвидени обстановки свързани с права върху дете или деца.
През годината ще имате комплицирани връзки с родители на брачния си сътрудник. Според вас те по някакъв метод въздействат неподходящо върху възпитанието на личните ви деца.
През годината ще възникне непредвидена обстановка обвързвана с ваше пътешестване в чужбина или с ваши родственици, другари, които работят или обитават в чужбина.
Смяна на дом или квартира вещае 2018 година за младите дами и девойките Телец. Причините за това ще са най-различни, като тази смяна не вещае завръщане обратно.
През годината ще преживеете неприятно събитие, приключение обвързвано с жена до 35 годишна възраст.
Годината вещае приятни събития, радостна вест обвързвана с майка, сестра или близка другарка. Късмет, който ще им бъде даден ще има значимо значение и за вас самите и за бъдещето ви.
Много мощна година ще имат дамите Телец над 35 години. Нещата от време на време ще стават ненадейно и несъмнено по най-хубавия за вас метод.
Изненадата на 2018 година за някои ще бъде обвързвана с непредвидени пари, за други - с значим документ (или договор), а за трети - с нов бизнес, проект или позиция.

Хороскоп Близнаци 2018 година

Пред вас е година, в която изключително значимо значение ще имат събития, свързани с вашите родители или с родственик от мъжки пол. Ще имате избрани задължения свързани с дом на вашите родители, с тяхна благосъстоятелност или отговорности.
Годината ще ви даде огромно многообразие от благоприятни условия в една или друга сфера на живота. Важното за вас ще бъде да отсявате вярно същинските и перспективните неща от тези, които ще ви донесат бърз само че краткотраен триумф.
Не се впечатлявайте от примамливи оферти, тъй като те няма да са това, което вие очаквате. Имайте религия в личната си орис и хубавите неща в живота ви несъмнено ще се случат.
През тази година по-добрите финансови или материални благоприятни условия за вас ще имат някаква връзка с друго обитаемо място, с хора от разнообразни градове, страни или националности.
Може да постигнете финансов триумф или по-добре платена работа посредством действия свързани с пътешестване, туризъм, далечни връзки, задгранични клиенти и компании и други
Важно развиване ще имат връзки с мъже, които са ваши родственици: брат, шурей, чичо или братовчеди. Приятелските ви връзки с мъже също ще имат забавно развиване. С някои от тях ще ви се наложи да се разделите заради разнообразни житейски аргументи.
По-сложни или сложни за прогнозиране ще бъдат ваши връзки с по-възрастни мъже или с девойки и млади дами.
Както беше маркирано нагоре в текста - изключително значение през годината ще имат ваши връзки с родител. В множеството случаи ще става дума за майка или баба по бащина линия. Предстоят значими решения и промени с такава персона. В някои случаи може да се ангажирате с юридическо споразумяване на общи фамилни документи, наследство, пенсия и други
Годината няма да е от най-благоприятните за раждане на дете. Тези от вас, които ще са в очакване на такова ще имат правоприемник със мощен и корав темперамент, от време на време с прояви на повече дебелоглав или самоувереност.
Ако имате дете родено под знака на Телец, Дева или Козирог годината вещае всевъзможни непредвидени събития.
В професионален проект мъчно ще постигнете упованията си. Ще ви се наложи от време на време да влизате в конфликт с други хора, да отстоявате позицията си и други Годината вещае повече неприятности в работата, само че те нито ще са инцидентни, нито пък ще основат неразрешима рецесия.
Тази година ще бъде значима за мнозина от вас във връзка с фамилен парцел, нов дом или различен значим ангажимент от веществен темперамент. Ще имате своите оптимистични моменти, ще имате и моменти на суматоха. Като цяло годината няма да ви разочарова в упованията ви. Бъдете подготвени за превъзмогването на краткотрайни усложнения и пречки.
Възможни са непредвидени поправки или повреди, които ще изискат нова техника или покъщнина в дома ви.
2018 година носи забавни събития по линия на брачния ви или съкровен сътрудник. Ще имате разнообразни (в множеството случаи приятни) мотиви за събиране с негови родственици. Вероятни са годеж, женитба, раждане на дете в дома на роднина от страна на брачния ви сътрудник.
За несемейните представители на Близнаци, 2018 година вещае взаимно общуване или брак. В множеството случаи това ще е сътрудник, в чийто дом, град или страна ще ви се наложи да се преместите.
През тази година здравословни проблеми могат краткотрайно да стресират младите мъже Близнаци. Какъвто и да е казуса, той ще има съответно лекуване и бързо възобновяване.
Годината ще бъде удобна за развиването на задграничните връзки на съвсем всички представители на този зодиакален знак. Единствено по-голямо внимание ще се изисква за младите мъже.
През тази година непредвидени събития или промени ще настъпят във вашите публични или политически занимания, ползи или изяви, написа Velida Horoscopes. Ще останете разочаровани в една активност, което ще охлади вашия възторг за дълго време.
2018 година носи повече бебета в кръга ви от родственици или другари. Ще ходите постоянно на разнообразни събирания или празници свързани с бебе или с деца.
Изненадите, които 2018 година ще приготви за вас Близнаци, ще имат връзка с нови другарства със странни или известни персони, с непредвидени пари или финансов документ във ваша изгода (изгода).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР