хороскоп от astrohoroscope.info Овен Идеален ден да разчистите нещата, които Ви пречат

...
хороскоп от astrohoroscope.info
Овен
Идеален ден да разчистите нещата, които Ви пречат
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 04.12.2021 г.


хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Идеален ден да разчистите нещата, които Ви пречат и в директен, и в метафоричен смисъл. Може да е малко мъчително, само че пък облекчението си заслужава. Подгответе се, с цел да започнете скоро новата година на чисто.

Телец



Днес ще се чувствате по-нервни. Внимавайте, тъй като това може да Ви се отрази на физически проект и даже да повлияе на техниката, с която работите. Денят не допуска физическа интензивност, по-скоро е време за събиране в себе си.

Близнаци

Каквото и да Ви кажат, през днешния ден ще го приемате като укор и ще избухвате. Да, денят не е елементарен, има затъмнение, само че е значимо човек да следи себе си, а не да упреква външните фактори. Всичко потегля от вътрешното положение.

Рак

Добрата организация ще Ви помогне да помислите и за отлагани досега задания. Идеален ден, с цел да планирате започващия към този момент месец. Тъкмо може да извършите лист и за подаръците. Ден да сложите ред в нещата си.

Лъв

Интересен ден е през днешния ден за Вас. Ще имате сила да действате, само че и задания, които не са Ви прекомерно приятни. Не се ядосвайте на домашните си, по-скоро обърнете нещата на игра. Направете нещо хубаво дружно.

Дева

Днес е ден за гмурване на надълбоко в себе си. Ако сте почитател на заниманията с родовите модели, през днешния ден е Вашият ден. Ако пък това са бабини деветини, съгласно Вас, просто отдайте респект на рода си по метод, който смятате за верен.

Везни

Ден за връзка и комуникиране на това, което Ви е значимо и скъпо. Не се изкушавайте да се впускате в разискване на другите, имате си задоволително свои неща, за които да помислите. И е подобаващ ден за писане на задачите за декември.

Скорпион

Концентрацията и умеенето да разнищвате загадки ще са на нужната висота, само че не се заблуждавайте, че можете всичко. Гордостта към момента е един от смъртните грехове.

Стрелец

Ден за смели дейности, само че не и за дефинитивни решения. Не губете ентусиазма си, само че и бъдете една концепция по-деликатни, не е нужно да си трупате врагове с изявленията си.

Козирог

Подходящ ден да обърнете повече внимание на себе си и изключително на нещата, които Ви носят омиротворение. Останете за малко сами, послушайте музика, просто постойте в тишина. Ден за зареждане.

Водолей

Ден, в който несъмнено не е добре да прекалявате. Изненади и сбъднати стремежи ще Ви донесе този ден, а и е времето сами да си напожелавате какво желаете. Но бъдете деликатни, тъй като най-вече сълзи са проляти поради сбъднати молебствия.

Риби

Засилват се интуицията, концентрацията, способността за решение на проблеми и разгадаване на загадки. Успешно можете да се справите с всяка обстановка. Просто следвайте вътрешния си глас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР