Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Допълнително напрежение ще ви

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Допълнително напрежение ще ви
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 18 Юни! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Допълнително напрежение ще ви основат връзките с приятелите или с някой родственик. Затова пък паричните въпроси ще намерят, въпреки и краткотрайно, решение във тип на някаква помощ.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днешният ден ще усили увереността ви в качествата ви. Сънищата, които са ви споходили е по-вероятно да не се осъществен, тъй че не ги преживявайте прекалено много. Днес са вероятни и парични приходи.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Нервните сривове през днешния ден ще са вследствие на нежеланието ви да разберете хората към вас. Нали си давате сметка, че никой с нищо не ви е задължен и прекомерните упования си остават напълно за ваша сметка.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес може да ви се наложи да решавате роднински проблеми, направете го както би трябвало. Умението да слушате ще ви помогне да разберете много повече за околните си, а и ще се почувствате по-съпричастни и естествено задоволени.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ако имате някаква сума в портфейла си, знайте, че през днешния ден е най-неподходящия ден да я харчите. Не давайте на заем на никого, даже напълно дребна сума. А да преодолеете недоволството на домочадието, през днешния ден ще се окаже неизпълнима задача.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Звездите ви предизвестяват - през днешния ден има огромна възможност от разногласия и кавги в работата. Сдържайте нервите си и бройте до 10 преди да отправяте обвинявания.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Отдавна настъпи време да си обърнете по-голямо внимание, тъй че не отлагайте повече. Може би имате потребност да си попълните дрешника за лятото, ами какво чакайте - тръгвайте на пазар, то парите и времето все няма да ви доближават.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Списъкът на неизпълнените задания лавинообразно пораства, а дружно с него порастват и здравословните недоволства. Дайте си малко отдих, въпреки всичко здравето ви е единствено едно и с пари мъчно ще си го купите назад.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ако смятате, че не изглеждате прелестно, не забравяйте максимата, че чарът е по-голям от физическите особености. А пък вие постоянно сте имали обаяние в остатък, тъй че какъв ви е казусът?

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Трудно ще се преборите с подсъзнателните си страхове, само че направете всичко допустимо, тъй като другояче няма да се отървете от пораженческото въодушевление. Направете нещо, което ви кара да се чувствате щастливи и се усмихвайте колкото се може повече.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР