Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Вие може да не

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Вие може да не
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 14 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Вие може да не сте прекомерно сантиментални, само че сте наясно със смисъла на всеки един празник и сте способни да го употребявате в името на личните си цели. В последна сметка е значимо, че има кого да впечатлите, нали, без значение по какъв начин.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Любовта е постоянно в сърцето ви, тъй че не ви би трябвало празник, с цел да я демонстрирате. Но през днешния ден можете да извършите нещо друго. Нали разнообразието е солта на една връзка.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Вашият знак е признакът на любовта, тъй че никой по-добре от Вас не знае по какъв начин да отпразнува този празник. Вие сте душата на свети Валентин. Дано и обичаният Ви човек успее да го разбере.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес е ден за духовни и научни занимания. Дори да не ви остане време за това от домакинстване и всякакви други досадни грижи, можете да пофилософствате кое е определящо битието или съзнанието или пък какъв празник е през днешния ден.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Вие в действителност ще сте невероятни и неповторими на този празник, просто най-хубавите. И не Ви е нужно вино, с цел да сте такива, Вие сами по себе си сте задоволително амбициозни, само че основното - влюбени.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Може да е платен извън този празник, само че си е празник, а какво по-хубаво от това. Вие може да го извършите прикаен, друг и несравним, просто не се увличайте в фантазии, а действайте.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Доста буен е този свети Валентин за вас. Гледайте да не изпадате в крайности, че не се знае до каква степен ще докара това. Рискът ви притегля неудържимо, само че би трябвало ли да въвличате и обичания си човек.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Този празник ви наподобява много фиктивен, само че вашата природа не ви разрешава да заобиколите просто по този начин един празник, даже да не го почитате. Благодарение на вас ще царува вдъхновение и същинско празнично въодушевление.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Интересен, артистичен и друг ще е този свети Валентин за Вас. И по какъв начин другояче, щом Вие участвате. Виното може да е допълнително, само че любовта би трябвало да една.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Интересен ден. По чудноват метод ще покажете любовта си във връзка на празника на влюбените. Важното е, че имате положителни планове и този път те ще ви заведат на вярното място.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР