Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще трябва да разчитате

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще трябва да разчитате
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 28 Юни! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще би трябвало да разчитате основно на себе си. Онези, с които си партнирате по един или различен мотив, ще са прекомерно безредни и непостоянни през днешния ден, само че пък със мощно развито шесто възприятие.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще имате опция да се замислите върху същинската стойност на нещата с които се занимавате и на хората, с които контактувате. Това може да ви сложи пред съществени алтернативи. Не правете взаимни отстъпки със съвестта си, след това ще съжалявате цялостен живот.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Сблъсък сред нужда и предпочитание, сред благоприятни условия и осъществяване. Особен ден е този и най-много поради компликацията да синхронизирате две неща. Дали пък е допустимо да ги обедините, да приемете и двете?

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Не се опитвайте да бягате, най-добре останете в обстановката и научете уроците, които има. Награда си коства - храброст и самоуважение. Напред, надскочете себе си!

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не е най-спокойният ден в живота ви, само че пък няма да ви е скучно. В любовта нещата ще вземат не тъкмо тази посока, на която се надявате. Бъдете подготвени за непредвидени решения.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Този ден е по-сложен. От вас ще чакат хем отговорно, хем прочувствено държание, а това е рядка композиция. Може би е най-добре да слушате себе си и да не се впечатлявате от непознатите упования. Действайте съгласно личната си съвест.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес проектите ви могат да се провалят по най-странен метод. Опитайте се да приемете нещата без да се притеснявате и да се чувствате отговорни, оставете събитията да се случват, а вие просто бъдете част от тях.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Малко комплициран ще бъде днешния ден за вас. Нещата мъчно ще стават и упованията ви в огромна степен ще се провалят. Не бързайте да се сърдите на ориста, в случай че сте правили каквото би трябвало, напълно скоро ще стане каквото желаете, просто още не е пристигнал моментът.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Един не напълно спокоен ден. Ще би трябвало да поемете отговорността за няколко индивида, което не е напълно редно, само че в името на хармонията сте подготвени да го извършите. Все отново, дайте на другите да схванат каква услуга им вършиме.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес мъчно ще Ви виждат, а това няма да Ви е доста прелестно. Всъщност, в случай че се огледате и се замислите, ще откриете преимуществата на това да си неосезаем. Е, няма дълго да изтраете под сходно прикритие. Хубав ден за срещи с другари.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР