Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Резултатите ще са онова,

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Резултатите ще са онова,
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 7 Юни! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Резултатите ще са това, което ще Ви предизвика и задвижва през днешния ден. Бъдете фокусирани, бъдете съсредоточени и действайте. Вярвайте в силите си и нямам по какъв начин да не съумеете.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Малко необичайно и несъответстващо ще се чувствате на моменти и добре. Не очаквайте всички да вършат нещата по разпоредбите, а още по-малко да ви схващат. Просто отпуснете за малко контрола.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Материални придобивки - може би, само че по тази причина пък ще оцените същински нещата, които имате. Понякога е добре да си давате сметка какъв брой в действителност доста неща имате, въпреки и не материални.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ден за реализация на фантазиите, като да вземем за пример - да насадие цветенца или да пуснете хвърчило, или пък да стигнете до морето, или пък да извършите на някого подарък. Каквото и да е, значимото е да има материално изржение, пък било то и саморъчно направена картичка.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Мистика и секрети ще витаят през днешния ден във въздуха, а способността Ви да изучавате света със сетивата си, и през днешния ден ще работи във вашва изгода. Просто ще би трябвало да слушате интуицията си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Интересен, чудноват, необикновен ден, облечен в сивия костюм на всекидневието. Душата ви ще плаче за другар, за шерване, за непосредственост, само че по-далеч от персоналното пространство.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Денят би бил удовлетворяващ за вас, в случай че не драматизирате нещата повече от нужното. Успешен ден за контакти с младежи и още по-подходящ за развлечения.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Денят ще ви предложи благоприятни условия да се погрижите за дома и фамилията. Е, малко различия не са изключени, само че нали те са солта на живота. Гледайте да не пресолявате доста нещата.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Денят е обвързван с известно напрежение, само че пък удовлетворението, което ще изпитате от свършената работа си коства. Можете умерено да изхвърлите някои ненужни неща от живота си.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Бъдете по-внимателни в думите и делата си. Напълно е допустимо някой да реши, че сте му спънка в живота и да се опита да ви навреди по всевъзможен метод.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР