Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Поемете своя дял от

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Поемете своя дял от
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 8 Юни! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Поемете своя дял от отговорността, само че не вършете работата на другите. Имайте благосклонност и към себе си, уважавайте се, тогава ще видите, че и резултатите са разнообразни.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Около Вас всичко ще се движи със шеметна експедитивност, като че ли сте на панаир. Светът ще ви наподобява пъстър и малко вманиачен, само че пък значимото е, че усетите усета на свободата, на онази, която е вътре във вас и постоянно я контролирате да не се демонстрира.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Малко непостоянни ще сте в настроенията си през днешния ден, само че в случай че следвате поривите си, можете в действителност да постигнете огромни резултати. Просто не изпадайте в непотребни детайлности.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Сутринта ще е много мързелива,но по тази причина пък иключително вдъхновяваща. Следобедът е време и да послушате себе си, само че и да свършите значимите неща. Първо обаче ще би трябвало да ги формулирате. Фокусирайте се!

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Малко чудноват ден, носещ неразбираеми интуиции. Определено ще Ви е забавно и доста хубаво би било да отделите специлано внимание на грижите за хубостта си, изключително за прическата.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Трудно ще се подчинявате на нареждания и то освен заради горделивост, а по-скоро, с цел да не поддържате несправедливостта. Важното е да следвате истината и да не вършиме взаимни отстъпки с нея.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес елементарно ще се дразните и мъчно ще се успокоявате. Използвайте деня, с цел да разчистите ненужните неща и да сложите ред в нужните. И не се разсейвате с по-приятни занимания.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Денят ще ви предложи най-разнообразни неща. Ще усетите позитивното отношение на хората, въпреки че вечерта са вероятни някои спорове по най-невероятни мотиви.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Не се хвърляйте на доста работи едновременно, тъй като и без друго нещата ще стават по-трудно от упованията. Отделете повече време за обичания човек.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Важно е да чувате другите, а това си е много сложна задача. В свят, в който човек няма по какъв начин да работи самичък, е доста значимо да чува и да схваща тези, с които си партнира. Затова - слушайте, без да оценявате.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР