Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Нови идеи и нови

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Нови идеи и нови
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 28 Август Само В Bradva.bg! Ето Какви Изненади Са Ни Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Нови хрумвания и нови хоризонти ще озарят днешния ви ден. Ще намерите различен метод да изразите себе си, да научите нови неща. Оставете мозъка си отворен и обичайно сериозен за непознатото.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Денят е много комплициран и под напрежение. Склонни сте да реагирате импулсивно, а добре знаете, че това постоянно има последствия. Трудно ще намирате салдото сред мечтаното и рационалното, само че най-малко направете опит да го намерите.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Малко нервни ще се чувствате през днешния ден, само че го отдайте на времето. Подходящ миг да разчистите ненужните движимости и да сложите ред в нещата си. Бъдете по-пестеливи.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)По-добре не изкушавайте ориста с прекомерни стремежи. Ще ви доставят наслаждение куп неща, които досега не сте правили. Просто избягайте от скуката. Е, първо си изпълнете отговорностите.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще се чувствате ужасно и даже инцидентните намеци на някои хора няма да съумеят да ви разстроят. Хубав ден за купони и празненства, а в случай че сте край морето, напряко за фиеста. В това въодушевление и любовта ще ви се усмихне много необятно.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Нали разбирате, че проблемите ви са резултат на вашите показа, облик на метода ви на мислене. Ако желаете да сте спокойни и щастливи, просто би трябвало да имате смелостта да започнете да мислите по нов метод, другояче не става.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Хубав ден, само че никак няма да ви е до работа. Но в името на справедливостта и положителното си име, ще решите да свършите отговорностите си както би трябвало. И доста ще ви бива да давате препоръки, но не се натрапвайте.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес е хубаво да приключите с нещата, които сте отлагали цяла седмица. В краен случай може да ги прехвърлите на някой различен, само че никога не ги отлагайте още.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Много забързан ще е този ден за вас. Ще имате да уреждате доста неща и да отговаряте на много писма и телефонни позвънявания. Не бъдете прекомерно доверчиви, подхождайте с едно мислено, изключително към хората, които прекалено много се стараят да ви се харесат.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не сте доста наясно какво тъкмо очаквате от индивида против вас. Май повече ви вълнува по какъв начин ще постигнете задачите си. Независимо от всичко, имате съществени проекти, и си ги преследвате. Само гледайте да не обидите хората към вас с държанието си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР