Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Нетипична за вас нерешителност

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Нетипична за вас нерешителност
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 7 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Нетипична за вас колебливост ще ви избави от глупава неточност. Все отново не трябва да губите увереността си, единствено тъй като гласът на разсъдъка ви кара да не предприемате дейни дейности. Просто бъдете търпеливи.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не се разстройвайте от неприятните вести, въпреки всичко по-важното е, че има някакви вести. Вие пък можете да станете генератор на положителни вести, имате нужния капацитет.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ако се чувствате жертва на събитията, огледайте се за някого с кисело изражение и се запитайте дали желаете да вършиме такова усещане. А в този момент се усмихнете и накарайте събитията да проработят за вас, вместо да се оплаквате.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Безразборното проявление на благосклонности може да ви коства скандал вкъщи или с гаджето. Опитайте да показвате страстите си по-премерено. В множеството случаи стряскате хората с този изблик на усеща.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ентусиазирани и уверени в правилността на дейностите си ще сте през днешния ден. Това е най-успешната допустима композиция. Не позволявайте на подозренията да ви разубедят, нито на някои псевдо-доброжелатели. Просто следвайте задачата си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Търсенето на каквото и да било в днешният ден ще е изтънчено наслаждение за вас. Все отново това не значи, че всичките ви опити ще са сполучливи. Не се вманиачвайте.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Определено сте луди глави. Склонни сте да приемате прекомерно недомислени опасности във всички посоки. Нищо чудно да се забъркате и в някои обществен скандал. Така най-малко няма метод да останете незабелязани.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Имате богато въображение. Използвайте го, с цел да разкрасите света към вас. Ако пък някой у вас - майка, татко, тъща, свекърва не ви разрешава да рисувате по стените, има и други способи за реализиране на резултата, единствено не се отхвърляйте.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще се чувтствате комфортно на място, където всичко си е по местата и ви дава освен чувство за сигурност, само че и някакъв смисъл. Макар да ви се желае да сте разнообразни и истински, ще постъвате и ще мислите прекомерно обичайно.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не е целесъобразно тъкмо през днешния ден да се изявявате на челни позиции. По-скоро играйте ролята на консултант и анализатор. Имате опция да огледате нещата от всички направления, само че пробвайте и да сте справедливи. Прекалено доста надценявате опциите си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР