Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не ще и дума

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не ще и дума
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 9 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не ще и дума през днешния ден е много претрупан ден в прочувствен проект за вас. Не е по никакъв начин рационално да спазвате диета, тъй като силите ви доста бързо ще се изчерпат. Може да ви устроят някои неприятни изненади. Като цяло през днешния ден не е ден за голям брой служебни задължения. По-добре се занимавайте единствено с рутинни неща.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Имате действителната опция да повлияете на метода, по който ще се случват събитията в идващите няколко дни. Оставяйки се на течението, рискувате да си довлечете някои неприятности.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Подгответе се за един прочувствен и забързан ден. Дано сте съумели да вместите в графика си една интимна вечеря, тъй като може и да не ви остане време за това. Добър ден за търговците и занимаващите се с връзки.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Настроението ви през днешния ден ще е просто забележително. А това естествено ще има позитивен резултат. Творческото ви ентусиазъм ще е на оптималната степен, а и желанието да сътворите празник също. Няма метод да не намерите съидейници, единствено кажете.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Приятен, малко забрзан и безреден ден. Ще се наложи да намерите и препредатете доста информация,а това може да е доса уморително. Опитайте да поспирате за няколко минути препускането на мислите.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Темата за финансите ще е значима през днешния ден, което може да ви накара да се замислите над това какво е скъпо за вас. В един по-глобален смисъл финансите са свързани с силата, което влагаме в нещата, тъй че анализирайте нещата, усетете кои са вашите пробойни.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще ви е мъчно да бъдете къси и ясни, а също така сте и до болежка директни. Дано най-малко го отдадат на нарасналото ви любовно въодушевление.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Служебната работа ще е толкоз доста, че няма да имате време за мисли по персонални въпроси. Не се опитвайте да спорите с началника си, единствено ще ви скапе настроението. Контактите с по-зрели хора също не са за предпочитане, обърнете внимание на младежта.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Не бива да забравяте да се обадите на приятелите си през днешния ден. Отдайте се на неща, които ви доставят наслаждение, откакто сте си изпълнили отговорностите, естествено. Любовта, която ще ви засвидетелстват близките си коства няколко часа работа.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес имате потребност от повече разходки на чист въздух и в случай че издържате на времето на открито можете да съчетаете приятното с потребното. Хубаво е да не се поддавате на депресивни положения и да не се пробвате да избягате от всичко, което ви пречи или наскърбява. Имате задоволително вътрешни сили да се справите, единствено ги събудете.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР