Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Един сравнително успешен ден,

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Един сравнително успешен ден,
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 8 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Един относително сполучлив ден, в случай че се занимавате с комерсиална активност или оферирате лек за наранени от пълнолуние. Най-добре обърнете внимание на кореспонденцията си и се уверете, че вие сте единствения й четец.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днешният ден се обрисува много динамичен, само че и доста нервозен. Мерете си думите и не действайте преждевременно. Опитайте да не отнасяте напрежението вкъщи си. Не е желателно да участвате в всеобщи прояви.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Може да се чувствате отпаднали и недоспали, май ви обзема пролетна отмалялост или чисто и просто сте се преуморили. Не прибягвайте до медикаменти, просто приемайте повече витамини. И най-важното - разхождайте се.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Общо взето ще ви спори, въпреки че ще ви е малко мъчно да се справите с всички налудничави хора към вас. Приятелските срещи за предпочитане пред вечерта пред тв приемника, само че бъдете подготвени да изтърпите и малко недоволства.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Вземете ограничения да запазите психическото си равновесие. Не влизайте в безсмислени и изтощителни разногласия и не се включвайте в огромни групи от хора.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще чувствате като разпънати на кръст от безчет задължения. Единственото, с което би трябвало да се справите е личната ви прибързаност. Безсмислено е да се пробвате да убедите началниците в правотата си, тъкмо през днешния ден няма да съумеете.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Множество неща ще би трябвало да организирате през днешния ден, само че това ще ви достави наслаждение. Освен това ще имате мотив да се чуете с хора, с които от дълго време не сте контактували. Очаквайте ненадейни посетители вечерта (ако съумеете да се приберете навреме).

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ще се занимавате главно с споразумяване на всякакви сметки и извършване на покупки. Бихте могли да поспортувате, ще се почувствате по-добре. Не се палете излишно от служебните проблеми, няма да можете да се визиите ослепително на срещата си вечерта.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Малко тягостно ще протече днешният ден за вас, в случай че не сте безнадеждни оптимисти или не забелязвате какво става към вас. Потвърдете ангажиментите, които имате, с цел да не чакате на вятъра в неправилния час и на неверното място.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не се опитвайте да докажете каквото и да е на шефа си, изчакайте идната седмица. Днес може и да ви помислят за луди, само че това не трябва да ви тревожи, нали знаете същинската причина за объркаността си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР