Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Е, имали сте и

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Е, имали сте и
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 27 Юли! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Е, имали сте и по-добри дни, само че пък през днешния ден ще имате доста тласъци за деяние. Погледнете нещата откъм позитивната страна и ще се почувствате доста по-добре. Пък и това ще ви стимулира.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Няма да ви е леко през днешния ден, само че в случай че се улисате в работа, денят ще мине бързо. Днес значимото е да не говорите прекалено много, изключително в случай че не ви питат. И стойте по-далеч от интригите.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ден за разрешаване на персони спорове. Бъдете подготвени да чуете и непознатото мнение и не мислете, че само вашите усеща да най-силни и най-дълбоки, може би вие прекалено много говорите за тях.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес още веднъж ще ви терзаят парични въпроси. Оставете нещата сами да се вземат решение, без да им давате доста напън. Не правете взаимни отстъпки със съвестта си в името на някакво материално благоденствие.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Не мислете за пари, тъй като ще се потискате. Предпочете да мислите положително и търсете способи, с цел да печелите в допълнение, въпреки всичко лятото предлага доста благоприятни условия за това, а и вратите като че ли сами се отварят пред вас.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Въпреки че е лято и всичко мами на открито, през днешния ден няма доста да ви се мърда на никое място. Странни мисли са ви обзели, а и всякакви причудливи сънища ви тормозят. Вие сте бодър човек, не позволявайте на някакво си въодушевление да ви въздейства, в случай че би трябвало – сменете го.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще ви се желае да се освободите от всички отговорности и грижи. И за какво да не го извършите, изключете телефоните, вземете обичаните си хора и идете на място, където ще се заредите с позитивни страсти, а пък на следващия ден ще се справите лъвски с провокациите.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Един доста деятелен ден, не е целесъобразно да седите на едно място, тъй като мощно ще се изнервите. Прекалено съществено подхождате към някои неща, малко повече възприятие за комизъм няма да ви навреди.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Един доста прелестен ден. Ще можете да вършиме това, което желаете, а и ще получавате по-мило отношение, в сравнение с сте мечтали, от страна на близките. Щом ви доставя наслаждение – грижете се за другите, само че не прекалявайте, не ги разглезвайте прекалено много.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще се срещнете и ще разговаряте с толкоз хора, че ще се почувствате като на манифестация. Някои от диалозите ще се окажат изключително потребни, тъй че слушайте деликатно, току-виж насочили живота ви в друга посока.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР