Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днешният ден не е

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днешният ден не е
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 13 Юли! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днешният ден не е от най-леките, по тази причина пък няма да Ви е скучно. Не бъдете прекомерно праволинейни, тъй като точно това може да ви коства известни загуби. Включете адаптивността си в деяние.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Нещата ще се стекат във ваша изгода още от сутринта. Няма да се чувствате неудачници, даже в противен случай. Разчитайте на приятелите си, няма да ви подведат.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Трудно ще се адаптирате към условията на всекидневието. Спокойствието мощно ще ви липсва. Днес е добър миг да минете на разтоварващ режим, пийте повече вода и наблегнете на суровите артикули.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Още от сутринта ще се чувствате напрегнат и то освен поради жегата на открито. Главната причина за това да се чувствате не удобно са най-много вътрешните ви страхове. Всъщност те имат известни учредения, само че чак пък да се тръшкате. Върнете си оптимистичния взор към света.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Този ден може да Ви донесе сериозен триумф, само че не трябва да бързате и да се фиксирате върху минали провали и неуспехи. Най-важна е вярата в себе си, с нея чудеса можете да сътворите.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес е много мощен ден и е добре да се възползвате от силата му. Силата през днешния ден е в материалните действия, съответните и практични неща. Ориентирайте се вярно.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Дано главните ви грижи да не свързани с това по какъв начин да подобрите здравословното си положение. Ще имате много битови задължения. Не позволявайте дребните проблеми да ви скарат с сътрудниците или домашните ви.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Бихте могли да осъществите значими и дълготрайни контакти. Ставате по-възприемчиви към непознатото мнение и в тази връзка – по-желани събеседници.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще имате голямо предпочитание за независимост, което естествено ще опитате да потиснете. Ами, пробвайте да съчетаете потребното с приятното, направете нещо необикновено, въпреки всичко лято е, бъдете по-слънчеви.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще почувствате голям приток на сили и мощно предпочитание за деяние. Използвайте ги, с цел да извършите нещо за себе си, само че въпреки всичко не се увличайте с физическото натоварване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР