Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Денят е малко сложен

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Денят е малко сложен
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 21 Юли! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Денят е малко комплициран в прочувствено отношение. Опасенията ви за едно или друго най-вероятно ще се окажат безпочвени. Но пък денят е прелестен за обич, не се разсейвайте, а действайте по въпроса.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Денят ще е един от тези, в които изпитвате задоволство, че сте съумели да свършите доста неща. Организацията ви ще е безупречна и освен това ще можете да извлечете изгода от всичко, което вършиме.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес може съществено да се разстроите от някакви дреболии. Опитайте се да гледате оптимистично на нещата и с подобаващата доза комизъм, с цел да не станете жертва на събитията.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)И да се разсейвате, и да проявявате раздразнителност, нещата няма да се оправят през днешния ден, тъй че имайте самообладание. Не се опитвайте да предизвиквате ориста, нищо няма да спечелите от това.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Обърнете по-голямо внимание освен на качеството, само че и на количеството на храната си, тъй като сте склонни да трупате килограми. Днес бихте могли да осъществите потребни срещи. Внимавайте да не ви натоварят с всички вероятни отговорности.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще сте много по-практично настроени и ще желаете да получите действителен резултат на всичко, с което се захванете. Добър миг да приключите с неща, които все отлагате.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Малко нервно стартира този ден, само че се сърдете на себе си. Поставили сте си толкоз високи цели, че не е ясно по кое време ще съумеете да ги покорите.Не забравяйте че е лято, отпуснете се, забавлявайте се.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Не се улисвайте в празно философстване, а действайте. Днес благодарение на другари може да постигнете доста, даже покачване в службата или пък да си намерите нова работа.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Идеален ден за пътешестване, а също и за явяване на изпити. Днес ще сте малко рисковано настроени и за какво не извършите нещо извънредно. Само гледайте да не е обвързвано с крупни суми (при това чужди).

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Нещата ви ще се подредят добре днешния ден, макар нежеланието ви за работа. Днес може да сте малко по-критични и придирчиви, само че това пък ще ви помогне в ежедневните занимания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР