Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Битовите проблеми може да

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Битовите проблеми може да
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 16 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Битовите проблеми може да ви костват прекомерно прозаични, през днешния ден сте настроени доста метафизичен към света. Използвайте настройката си, с цел да научите нещо ново. Пътуването, насън или нескрито, е изключително ползотворно.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Денят е по-емоционален от нормално и може да ви пристигна малко допълнително. Опитайте да се ориентирате вярно в цялата тази какфония от усеща без да вземате страна.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Все още нещо ще ви гложди от вътрешната страна, само че това не е причина да се дразните или пък да се заяждате с близките. Внимавайте с отделителната система, пийте повече течности и не се претоварвайте с физически действия.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Не се опитвайте да сте по-оригинални, в сравнение с можете и без друго концепциите ви са задоволително ексцентрични. И не се впускайте в разногласия по отношение на политическата конюнктура, без друго не сте съгласни с никоя от страните.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес може и да деянията някои от не до такава степен светлите черти на характера си. Не се опитвайте непременно да се налагате, без значение дали сте прави, проявете малко по-голяма дипломатичност в връзките си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Можете да продължите заниманията си от вчерашния ден. Ако ви се постанова да се поправят уреди или принадлежности, през днешния ден е моментът. В случай, че се нуждаете от съществени хора за някаква активност, потърсете ги в този момент.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Много подобаващ ден да наваксате пропуските сиот първата половина на месеца. Днес можете да бъдете доста безапелационни, тъй че използвайте тази опция да постигнете задачата си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Спокоен ден, в който ще ви се желае да виждате и чувате единствено красиви неща и нищо чудно да го постигнете. На всяка цена се пробвайте да излезете измежду природата и да вдъхнете свежия мирис на настъпващата пролет.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще изпитвате съчувствие към целия свят и това може да ви угнети за известно време. По природа, обаче вие сте светла персона и надали дълго ще изпадате в отчаяние, по-добре помогнете с каквото можете.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Съвсем не неприятен ден, стига да не се обиждате за щяло и не щяло. Ще имате голяма нужда от срещи и диалози с хора и за какво да не ги осъществите. Не се изживявайте като жертва на домашните отговорности, позволете си малко персонално време.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР