Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ако ви е възможно

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ако ви е възможно
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 14 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ако ви е допустимо идете по-късно на работа и без друго до обяд ще ви е погрешно и нищо няма да ви се подхваща. Може би питателният обяд ще ви усъвършенства настроението, а може и да има друга причина, само че следобяд ще сте към този момент в цялостния си искра – подготвени за празнуване, без значение на какво.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ден, отдаден основно на службата. Подходящ миг е да прочетете обявите за работа и да си изпратите на места документите, в случай че сегашните отговорности към този момент ви дотежават. Макар че единствено след два дни към този момент ще имате друго мнение по въпроса.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Отново сте си взели маската на сериозен и виновен човек и през днешния ден никой не може да ви разсмее, тъй като става дума и за пари или добавяне на средства. Все отново даже и финансите си имат своята смешна страна. Погледнете се в профил, не сте ли занимателна картинка, с тази каменна физиономия?

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Едва ли ще се чувствате доста удобно при започване на деня, много мъчно ще ви е да се настроите още веднъж на работна вълна. Макар че надали ще ви разрешат дълго време да се аклиматизирате, само че не реагирате прекомерно остро на репликите, които ви насочат.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Очаква ви много несвършена работа и е най-добре да се мобилизирате, вместо да търсите отговорни. Ще се чувствате много по-енергични от нормално и е добре да вложите повече сила в отговорностите си, само че внимавайте да не си аргументите някоя телесна щета от доста бързане.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Добър ден за срещи, диалози и всевъзможни връзки. Днес елементарно би ви се отдала всяка писмена активност, също така елементарно можете да убедите който и да е в каквото си поискате. Е, не преувеличавайте прекомерно, елементарно ще ви разкрият.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес може да си позволите малко по-голямо физическо натоварване – за вас ще е от изгода. Добре е да внимавате със зрението, носете защитни очила за компютър (ако ви е по джоба). Добър миг да се срещнете сприятели, нещо което от дълго време отлагате.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Малко по-напрегнати ще се чувствате през днешния ден и то поради личната си приказливост. След като сте поели толкоз доста обещания, ще би трябвало да се справите и със периодите, които са ви сложили. Шофирайте деликатно и се оглеждайте повече, в случай че сте пешеходци.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Денят би могъл да протече умерено и хармонично, в случай че не се впускате в разногласия, изключително с сътрудниците си. Бъдете по-грижливи към машините, с които работите, през днешния ден мощно се въздействат от настроението ви.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Отново ще ви вълнуват най-много отговорностите ви. Не мислите ли, че ставате прекомерно скучни с този работохолизъм. Отделете повече време за себе си, за какво пък през днешния ден да не си купите нещо ексцентрично или не се заловите сами да извършите мартеници.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР