Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ако днес се сблъскате

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ако днес се сблъскате
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 25 Февруари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ако през днешния ден се сблъскате с проблемите на избора, можете да сте спокойни – няма да сбъркате. Само не позволявайте на други да въздействат на мнението ви.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес светът ще е тъкмо подобен, какъвто сте желали да го видите. Разбира се в рамките на вероятното. Възползвайте се от това пълноценно, тъй като няма да е за дълго.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Идеалният ден за вас, а освен това е и неделя. Мечтайте, играйте, забавлявайте се колкото ви душа желае. Само не създавайте ненужни драми, че ще развалите цялата хубост на деня.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Доста прочувствено ще приемате всичко, което се случва, а е добре да се опитате да сте безпристрастни. Чувството ви за правдивост и възприятието ви за благосъстоятелност ще се борят в душата ви. Хармонизирайте ги, вместо да ги противопоставяте, не правете този ден съдбовен.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще изпитате голямо предпочитание да се пошегувате с някого. Положете оптимални старания, с цел да не ви върне след това жертвата с един сполучлив подбив, тъй като последици несъмнено ще има.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Извечната битка сред здравия смисъл и полетите на душата през днешния ден може да ви извади отвън нерви. Постарайте се да не хабите доста сили в тази неравна битка и без друго спечелилият ви е прочут...

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Пред вас още веднъж стои въпроса за вярното систематизиране сред труда и почивката. Ще ви се желае още през днешния ден да избягате от отговорностите си, само че най-малко гледайте да е неусетно.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес може да станете предмет на насмешки, макар че това не значи, че вършиме нещата погрешно. Бог е с вас, пък близките дано си се майтапят колкото си желаят, то си е за тяхна сметка.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Поуморили сте много и през днешния ден е време за реалксация. Едно странствуване, въпреки и единствено по картата е идеално решение. А за какво не по магазините и есенните изложби, те могат да са доста вдъхновяващи.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не се разочаровайте от приятелите си единствено тъй като не са на вашето мнение. През втората половина на деня може да имате положителни финансови приходи, а това ще усъвършенства настроението ви.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР