Хоризонтът на парламента е 4-годишен мандат, нормално е председателите на

...
Хоризонтът на парламента е 4-годишен мандат, нормално е председателите на
Коментари Харесай

Цветанов: Управленската ни програма е готова

" Хоризонтът на Народното събрание е 4-годишен мандат, обикновено е ръководителите на парламентарни групи да работят в една посока и да водят разговор по всички тематики. Българска социалистическа партия се стараят да предизвикат парламентарното болшинство и изпълнителната власт. Ясни са целите за българското председателство, хубаво е, че България съумя да изведе измежду водещите и тематиката за Западните Балканите ". Това подчертава по Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

По думите му България може да бъде районен водач.

" Темата " НДК " беше повдигната от Българска социалистическа партия, ние поддържаме всяка самодейност за бистрота, по тази причина беше основана и Комисията за НДК. Българска социалистическа партия са обезпокоени, те не могат да осъзнаят, че изборите завършиха. Те могат да се върнат в политическия мач, когато са част от общите цели на българското държавно управление ", съобщи Цветан Цветанов.

Той поздрави външно министерство и всички, които имат отношение по идното сключване на Договора за добросъседство с Македония. Това, по думите му, ще докара до понижаване на напрежението в връзките с югозападната ни съседка.

" Управленската стратегия е подготвена, тя би трябвало да бъде график за реализирането на секторни политики. Смятаме, че е доста по-важно да имаме елементи със периоди. Управленската ни стратегия е доста стойностна ", уточни той.

По отношение на приходите, Цветанов сподели, че минималната работна заплата в края на мандата ще доближи 650 лева, а междинната - 1500 лева

" Страната ни се движи в положителен проект ", сподели Цветанов. " С Обединените патриоти работим извънредно добре, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и благодари за коректността в връзките с съдружните сътрудници ", добави той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР