Horizon Forbidden West вече е на пазара и положителните отзиви

...
Horizon Forbidden West вече е на пазара и положителните отзиви
Коментари Харесай

Ninja Theory обясни причината за забавянето на Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West към този момент е на пазара и позитивните мнения за играта. Подобно на доста други игри в последните две години обаче и тя не беше подмината от закъснение на премиерата. Но както показаха от Ninja Theory, където анонсираха отлагането на премиерата ѝ, повода не е била компликациите, породени от отдалечения режим на работа, натрапен от държавните управления по целия свят поради пандемичната конюнктура, а поради грижа за здравето на екипа. Тези дни от студиото дадоха повече детайлности по отношение на аргументите за забавянето.

В изявление за нидерландския уебсайт NU.nl,, шефът на Horizon Forbidden West Матайс де Йонг приказва по по този начин наболелия за гейм промишлеността въпрос за изключителния труд, изискван от разработчиците в доста гейм студиа, намесвайки също и името на играта.

„Ние сме напълно наясно с негативите, свързани с това, тъй че го вземаме поради още в стадия на планиране“, споделя де Йонг. Той прибавя, че Horizon Forbidden West е можело да излезе още в края на предходната година, само че това е означавало, че чиновниците на студиото ще би трябвало да работят изключително. А управлението на Ninja Theory не е желало това.

„Хората би трябвало да получават опцията да почиват и да си вземат отпуск. За да може да вземем за пример да са със своите фамилии и другари. Това също изигра своята роля в решението да пуснем играта в този момент, а не тогава“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР