Хорхе Меси - бащата и агент на Лионел, отрече всякакви

...
Хорхе Меси - бащата и агент на Лионел, отрече всякакви
Коментари Харесай

Бащата на Меси: Лео няма да вземе решение преди да свърши сезонът

Хорхе Меси - бащата и сътрудник на Лионел, отхвърли всевъзможни сделки за неговия наследник за евентуален трансфер през идващото лято. Аржентинската суперзвезда е с изтичащ договор в края на този сезон и към момента не е ясно къде ще продължи футболния му път.

Според последните информации се твърдеше, че саудитският Ал Хилал се е договорил с Меси, като самият той посети страната неотдавна заради посланическа активност.

Все отново Хорхе Меси показа в Instagram пояснение, че неговият наследник няма съгласие с нито един тим преди края на сезона. Също по този начин той обрисува новините за Ал Хилал като „ подправени “. Лионел Меси е спряган също по този начин да се върне в Барселона.

Ето цялото известие от бащата на Меси:

„ Няма безусловно нищо с някой тим за идната година. Решението няма да бъде взето, до момента в който не завърши сезона на Лионел в ПСЖ. Когато той завърши, ще имаме време да проучваме и да вземем извънредно решение.

Винаги има спекулации, а когато е към името на Лионел те добиват огромни мащаби. Сега има една истина и тя е, че няма нищо към него. Нито диалози, нито подписи, нито единодушие и по този начин ще е до края на сезона.

За мен това е липса на почитание от медиите, които се грижат за това умишлено и целеустремено да заблуждават аудиторията си, без да дават никакви доказателства за тези си изказвания. Искат да трансфорат всеки злоумишлен слух в вест в интерес на техните ползи. Те ще би трябвало да обяснят за какво не употребяват втори източник за информацията си, защото не желаят истината да съсипе техните „ вести “ “, написа Хорхе Меси в Инстаграм.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР