Хорхе Масвидал отвърна на Дейна Уайт, който пред медиите сподели,

...
Хорхе Масвидал отвърна на Дейна Уайт, който пред медиите сподели,
Коментари Харесай

Защо всички звезди не са доволни от UFC?

Хорхе Масвидал отвърна на Дейна Уайт, който пред медиите показа, че не може да го задължи, в случай че той не желае да се бие. В последните няколко дни най-лошото копеле в UFC изригна в обществените мрежи против шефовете си, тъй като не му дават повече пари. Масвидал проплака, че UFC му дават единствено половин заплата, с цел да се бие с Камару Усман.

Хорхе не е удовлетворен от това и пожела да го освободят от UFC, с цел да отиде другаде, където ще го оценят. Президента на UFC не счита да се моли на Масвидал и другите, които не са удовлетворени от заплащането си. Уайт показа, че Масвидал е подписал с тях за 7 борби и очевидно на никое място няма да върви. " Gamebred " от своя страна реши да показа по какъв начин тъкмо минават договарянията с организацията. Ето какво написа той в обществените мрежи:
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jorge Masvidal (@gamebredfighter) на Юни 6, 2020 в 2:42 PDT

" Имам контракт, който трябваше да приема, с цел да ми платят. По същия метод получих контракт за борбата с Тил, а по-късно нов контракт за борбата с Диаз. Те продължиха да усилват борбите в моя контракт, с цел да ме вържат. Казах им, че желая единствено 4 борби, а те споделиха да приема или да се разкарам. Преговорите с UFC са да приемеш или да се разкараш. Ако аз изгубя, то UFC може да ме освободят и да не ми платят за останалите борби в моя контракт.
Ако победя, нямам право да договарям за нов контракт. Баща ми напусна комунистическия режим и ме приготвя през целия си живот. Защо всички тези огромни имена имат проблем с UFC? Конър, Джоунс и Сехудо. Трябва да приемем техните условия или да се оттеглим. Аз обичам да се удрям, а това е борбата на живота ни. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР