Хората я определиха за злобна, но приятелките ѝ – за

...
Хората я определиха за злобна, но приятелките ѝ – за
Коментари Харесай

Ще има ли скоро секс? Дениз Хайрула отговори на най-интересния въпрос

Хората я дефинираха за злобна, само че приятелките ѝ – за благородна. Дениз Хайрула се трансформира в още по-голяма онлайн звезда, с помощта на присъединяване ѝ в " Ергенът ". 

Натуралната хубавица е от дълго време известна в обществените мрежи. Тя беше любовницата на починалия предприемач Христо Сираков. Именно поради него Дениз ронеше крокодилски сълзи в ефир, само че феновете отсякоха – подправена си. Истината обаче е, че единствено тя си знае какво ѝ, когато си знае какво ѝ е (Божинката стайл).

Виж още: Габи в ново амплоа! Поздравява чалга почитатели, надига бутилка вино в ефир

Всички в " Ергенът " се вълнуват обаче от две неща – коя е победителката и ще има ли е секс във вилата. За първото източници настояват, че победителката е към този момент ясна, а името ѝ циркулира из нета. Дениз обаче отговори за второто и наподобява, че много скоро ще имаме опция да разберем.

" Ще има ли секс в шоуто ", пита почитател в Instagram, а Дениз му дава отговор, че в идващия епизод ще разберем. Е, този отговор е много двояк и е изцяло допустимо да не значи нищо, само че занапред следва да разберем.

Виж още: Радинела Чушева се пъчи без сутиен в гъзарски хотел 

Изображение: https://www.instagram.com/denizhayrulanew/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР