Хората вярваме в какво ли не – съдба, Господ, хороскоп,

...
Хората вярваме в какво ли не – съдба, Господ, хороскоп,
Коментари Харесай

Денят от седмицата, в който сте родени, издава всичко за вас

Хората имаме вяра в какво ли не – орис, Господ, хороскоп, нумерология и какво ли още не. Ако това е вашата пристрастеност, то в този момент ще се опитаме да ви разбираем какъв брой значимо е смисъла на числата и по какъв начин те дефинират освен вас, само че и целия ви живот.
По-важно е какво може да научите за самите себе си въз снова на това в кой ден от седмицата сте родени.
Първо, имайте поради, че има разлика сред цялостната ви и действителния ден, в който сте родени.
Докато нумерологията се занимава с първата, последната е освен това от планетарно.
Интересното е, че дните от седмицата в действителност са кръстени на планети или други звезди в елинистичната астрология. Въз основа на това дните от седмицата са разпределени по този начин:
- Човекът, роден в понеделник е справедлив;
- Човекът, роден във вторник е изпълнен с благодат;
- Човекът, роден в сряда е изпълнен с жал;
- Човекът, роден в четвъртък е далечно отвеян;
- Човекът, роден в петък обича и дава;
- Човекът, роден в събота работи крепко, с цел да има всичко, което иска;
- Човекът, роден в събота има всичко и всеки без проблем;
- Човекът, роден в неделя е добър и мил.
 Ако имате тези цифри в рождената си дата, ориста е на ваша страна Ако имате тези цифри в рождената си дата, ориста е на ваша страна
Хората, които имат тези цифри в датата на раждане, имат положителни ориси. Те имат невероятна вътрешна мощ и харизма. Нумерологията п...
Но това напълно не е всичко...
Понеделник
Понеделник се ръководи от Луната, която съгласно астрологията е дом на майчинството, вкоренено в отдадеността на добрина и семейство. В този смисъл хората, родени в понеделник, са майчински настроени, чувствителни, адаптивни и общителни. Вярвайте в това, което желаете.
Вторник
В гръцката и римската митология, Марс (или Арес) е богът на войната, и по този начин хората, родени във вторник, идват с огнена бойна душа. Тези хора са смели, нетърпеливи, енергични, дейни и съумяват да имат всичко, което пожелаят, само че за това от време на време жертват душата си.
 Датата ви на раждане демонстрира какъв е характерът ви Датата ви на раждане демонстрира какъв е характерът ви
Неслучайно сме родени навръх датата, която ориста е отредила за нас. Трябва да знаете, че цифрата, обвързвано с раждането ви, приказва м...
Сряда
Меркурий е богът на финансите, пътуването и връзката. Така, че хората, които са родени в сряда са доста отзивчиви. Те също са многопластови и малко нехайни, въпреки и да са най-хубавите в това, което вършат – чист шанс и случайност е. А с изключение на всичко те са и малко меланхолични.
Четвъртък
Този ден е зависим на скандинавския господ Тор, който можете да си спомните от поредицата Отмъстителите на Марвел. За страдание хората, родени в четвъртък, не наподобяват автоматизирано на Крис Хемсуърт, само че поемат доста от личността на Тор (или Юпитер, по римски). Тор / Юпитер е оптимист, талантлив и като цяло занимателен Бог, който е в близост, което значи, че хората, родени в този ден са душата на компанията и купона.
Петък
 Какъв темперамент имаш съгласно деня си на раждане Какъв темперамент имаш съгласно деня си на раждане
Денят, в който сме родени, може да каже доста за това какви хора сме. Характерът ни се образува от доста и разнообразни фактори – възп...
Петък се ръководи от Венера, планетата на любовта, салдото, хубостта, романтиката, елегантността и удоволствието. Хората, родени в този ден са супер общителни, артистични и захласнати от хубост и обич, въпреки че може да бъдат и огромни нарциси.
Събота
Хората, родени в първия почивен ден са белязани от общителното подпомагане на Сатурн – Бога на благосъстояние, независимост и земеделие (боговете са имали доста отговорности в римско време). Все отново това надалеч не подсигурява, че хората, пръкнали се в този ден ще са безумно богати, само че каквото и да изискат ще го имат. И все пак са много скромни, мъдри, практични и строги. За страдание са и малко скучни.
Неделя
Според астрологията хората, родени в неделя, са щастливци. Тяхната ръководеща звезда е Слънцето, което нормално значи, че те ще бъдат ярки, изобретателни, смели и мощни. Неделите някъде се смятат за началото на седмицата, което допуска, че родените в този ден ще бъдат естествени водачи. / jenata.blitz.bg

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР