Хората винаги са имали много причини да не използват банки,

...
Хората винаги са имали много причини да не използват банки,
Коментари Харесай

Най-погрешните 8 места за криене на пари вкъщи

Хората постоянно са имали доста аргументи да не употребяват банки, а да съхраняват парите си у дома. И вие ли криете спестяванията си под матрака? Тогава би трябвало да знаете, че това не постоянно е безвредно. Ето най-погрешните места, които не трябва да употребявате:
1. В ЗАДНИЯ ДВОР
Да заровите пари в задния си двор сигурно не е добра концепция по 3 елементарни аргументи:
- съседите може да ви видят;
- в случай че имате домашни любимци, а те обичат да се ровят в пръстта, елементарно ще открият парите;
- все в миналото ще завали и парите ви ще се покажат.
2. ПОД МАТРАКА
Да криете пари под дюшека е класика. Но не мислете, че това е добра концепция и несъмнено място просто тъй като спите от горната страна. Ако някой нападне дома ви, бъдете сигурни, че това ще е първото място, което ще прерови.
3. В ПАЗАРСКИ ЧАНТИ
Ако крадци влязат в дома ви, надали ще търсят пари в пазарски торбички, само че е доста евентуално да посегнат на чантите, в случай че желаят да пренесат в тях плячката. Едва ли желаете да ги изненадате още-по прелестно, нали?
4. В СТАРИ ПОРТФЕЙЛИ И ДАМСКИ ЧАНТИ
Никога не съхранявайте „ парите си за черни дни “ в остарели портфейли и остарели дамски чанти. Дори и да не ги употребявате повече, това не е най-хубавото място.

5. В КОШОВЕ ЗА ПРАНЕ
Сигурно смятате, че е добра концепция да оставите парите си в кошове за мръсни облекла, тъй като надали някой апаш би ги докоснал. Обаче, крадците употребяват сходни кошове да транспортират крадени движимости, тъй че от време на време тъкмо подобен панер им прави идеална работа.
6. ЗАД КАРТИНА ИЛИ В РАМКА НА СНИМКА
Друго класическо място за криене на пари. Но крадците също като нас гледат филми и не биха се поколебали да претърсват и такива „ скришни “ места. Така че забравете местата зад картините или в границите на фотосите.
 Как да привлечете пари и шанс? Как да привлечете пари и шанс?
Едва ли има човек на този свят, който да не желае да притегли към себе си повече шанс и пари. И това е нещо обикновено. Разбира се, здра...
7. В СЕЙФОВЕ, КОИТО НЕ съдебна експертиза ЗАКРЕПЯТ
Няма значение дали сейфовете са дребни или огромни, те са безусловно безполезни, в случай че крадците могат да ги вземат със себе си. Ползвайте сейф, единствено в случай че го закрепите, с цел да не може да се движи и отнесе: на стената, на пода или на някаква мебел.
8. В ЧЕКМЕДЖЕТА ИЛИ САНДЪЦИ
Нито чекмеджетата, нито затворените сандъци са безвредни за запазване на пари. Крадците постоянно носят отвертки или лостове, тъй че заключените мебели са първите, към които ще се насочат.
Разбира се, най-сигурният метод да съхранявате спестяванията си, е в банка или да ги вложите в нещо. Ако въпреки всичко държите и у дома да имате пари, дано не бъдат доста и тук-там, които не са измежду най-очакваните.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР