Хората винаги идват в живота ни поради причина, за сезон

...
Хората винаги идват в живота ни поради причина, за сезон
Коментари Харесай

Хората идват в живота ни поради причина, за сезон или за цял живот

Хората постоянно идват в живота ни заради причина, за сезон или за цялостен живот. Когато проумеете това, тогава ще знаете тъкмо какво да вършиме.

Когато някой е в живота ви поради причина , това е нормално да посрещне потребност, която вие сте изразили видимо или прикрито. Те идват, с цел да ви оказват помощ по време на компликация, да ви управляват или поддържат, да ви оказват помощ физически, прочувствено и даже духовно. Те може да ви наподобяват като божи подарък и те са. Те са в този миг до вас заради причина, поради която се нуждаете да бъдат до вас.

След време, без виновност от ваша страна, този човек ще каже или направи нещо, с цел да постави завършек на връзките ви. Това, което би трябвало да разберем е, че нашата потребност е била посрещната, нашите стремежи - изпълнени, тяхната работа - свършена. Молитвата, която сте отправили, е била чута и й е отговорено, а в този момент е време за продължите напред.

Когато хората идват в живота ви за сезон , това е, тъй като е ваш ред да споделите, да израснете или научите. Те могат да ви донесат един кротичък житейски опит или да ви разсмеят. Може да ви научат нещо, което в никакъв случай не сте правили. Те нормално ви носят невероятна наслада. Повярвайте! Това е действително! Но единствено за сезон. И както пролетта се трансформира в лято и лятото - в есен, сезонът рано или късно свършва.

Връзките за цялостен живот ви дават цялостен живот уроци. Те би трябвало да се изградят, с цел да имате здрава прочувствена основа. Вашата работа е да приемете урока, да обичате човека/хората и да употребявате наученото във всички други взаимоотношения и области на живота ви. Казва се, че любовта се гради, само че другарството се предусеща.

Благодаря, че сте част от моя живот...

Източник: spiralata.net

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР