Хората виждат препирни за постове и властови ресурси и кой

...
Хората виждат препирни за постове и властови ресурси и кой
Коментари Харесай

Радев за ротацията: Ще действам по Конституция, властта да вземе правилните решения

Хората виждат препирни за постове и властови запаси и кой ще приказва на открито, само че не и за това по какъв начин те ще живеят по-добре. Винаги, когато организирам съвещания, е с предоставяне на опция и блян парламентарно показаните политически сили да стигнат до консенсус за властта. Ще работя напълно в границите на Конституцията, тъй че да дава оптимално положителни условия за изпълнителната власт, да си вземе верните решения.

Това съобщи президентът Румен Радев, откакто одобри почетния гвардейски часовой, с който по традиция се открива Годишната конференция на началника на защитата адмирал Емил Ефтимов.

" Мисля, че всички сме наясно, че основаването на една такава незаконна мрежа за влияние върху правосъдната система няма по какъв начин да стане без политически подкрепи. Това е огромният въпрос.

Отстраняването на един подобен израстък, изисква да се стигне до края и да се разкрият политическите зависимости. Това е и тест, и опция и за правосъдната система, и за изпълнителната власт, за Народното събрание (НС), да решат този случай ", сподели той.

" Дали комисията в Народно събрание ще има волята или желанието, да разкрие политическите зависимости, от това ще проличи до каква степен Народното събрание желае да реши този проблем ", добави Радев.

" Не мога да разисквам по какви механизми работят структурите за сигурност. С Алексей Петров беше подобен случая. Има граница, чието подминаване може да има деструктивни последствия. Не знам какъв е тъкмо казусът с Нотариуса ", съобщи президентът.

По думите му служебни министри не са му се оплаквали да имат напън от някъде.

Той бе помолен да разяснява дали ще прави партия или придвижване и регистрацията на придвижването " Трети март " от страна на Весела Лечева:

" Все още Трети март е народен празник и се надявам да остане подобен. Да сте ме чули аз да приказвам за партия " Трети март "? 

Задайте политическите водач, които приказват за такава партия, какво толкоз ги тормози. Явно погазването на всички предизборни обещания и нарушаването на обикновени правила в обединението, не създава резултат в интерес на и обществото, по тази причина и жителите търсят отбрана ", сподели той и добави, че в случай че даде доверието си на някоя политическа мощ, ще го оповести персонално.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР