Хората виждат и снимат кемтрейлс на снимки и видео на

...
Хората виждат и снимат кемтрейлс на снимки и видео на
Коментари Харесай

В Италия заснеха на ВИДЕО ясно изразени кемтрейлс

Хората виждат и снимат кемтрейлс на фотоси и видео на процедура на всички места по Земята, само че все пак, учените не престават настойчиво да мълчат или да внесат някаква изясненост по отношение на следите от летящите самолети, написа Езорейтер. Но някои кемтрейлс седят толкоз изкуствено на синьото небе, като че ли особено го разчертават в неразбираеми кафези, и вършат доста сложна за поверие тяхната естествена природа. Именно такова ужасно небе бе снимано на видео в Италия (21-22 януари).

Ясно е, че някой разпръсква нещо в небето. Но какво и за какво – това е загадка, която плаши хората. Например, в случай че от самолетите се разпръскваха, да вземем за пример, торове, то никой нямаше да прави от това загадка. Защо въпреки всичко кемтрейлс не престават да са загадка, скрита от седем печата? Какво те предизвикват на човечеството?

Удивително е и това, че всичките държавни управления по света мълчат за тях, като че ли има загадка сделка. Дори с атомната бомба не е имало сходна секретност. Поне за вражеското въоръжение се говореше намерено, мълчейки за своето. А тук… Някакъв чудноват капак има, освен това хората гледат в небето и нищо не схващат: може би по този начин се доближава скрито апокалипсиса?

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР