Хората видяха кой работеше в предишното правителство и кои бяха

...
Хората видяха кой работеше в предишното правителство и кои бяха
Коментари Харесай

Караджов: Политическите измамници излизат и ви казват: „Ние късаме с „Газпром”

Хората видяха кой работеше в предходното държавно управление и кои бяха политическите измамници, които се пробваха и яхнаха някаква вълна. Това разяснява пред Нова тв претендентът за народен представител от „ ИТН ” Гроздан Караджов.

„ Политическите измамници излизат и ви споделят: „ Ние късаме с „ Газпром ”. Как скъсахме с „ Газпром ”? Харвардците го подредиха това нещо, а не нашият министър. Скъсаха по този начин, че заплащат през офшорна компания на „ Газпром ” с 30% повече. На мен това ми наподобява на корупция ”, акцентира той.

„ Измамниците са тези, които си сложиха на челото една табела „ смяната ”, а в това време с лявата ръка откъм гърба поставят в десния джоб ”, добави Караджов.

По думите му, в случай че от Има Такъв Народ не са били прекратили държавното управление, вредите от него са щели да бъдат „ умопомрачаващи ”. „ През декември рецесията, която в България се задаваше, беше пагубна ”, изясни той.

Бел.ред.

Убеден съм, че в случай че влязат в Народното събрание, депутатите от Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин сърцато и безрезервно, както в предходните три Народното събрание се бориха за мажоритарна изборна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР