Хората вече не ме понасят, защото постоянно говоря за смъртта

...
Хората вече не ме понасят, защото постоянно говоря за смъртта
Коментари Харесай

Дъщерята на Стоянка Мутафова: Не ме понасят, защото постоянно говоря за смъртта й

 " Хората към този момент не ме понасят, тъй като непрекъснато приказвам за гибелта на Стоянка Мутафова. Говоря за това какво беше в последните й дни, по какъв начин е умряла в болничното заведение и други. А аз не спирам да приказвам за нея ", с тези думи и със сълзи на очите дъщерята на огромната атриса стартира своя диалог в утринния блок на Българска национална телевизия.

" Самочувствието ми сега е унищожено. Само загатна за нея ми повдига духа. Първите дни след гибелта й бях единствено на успокоителни ", сподели още Мария Грубешлиева - Муки.

" Днес тя шеще да има рожден ден, а минаха единствено два месеца от гибелта й. Днес станах и й споделих " Майче, цветущ рожден ден ". Тежко ми е, трябваше да бъдем двете ", показа с тъга дъщерята на Мутафова.

" Отиде си внезапно. Внезапно си отиде. А не искаше да се трансформира в някоя баба, която да я гледат. Тя бе дейна и витална. Не можа да понесе старостта. Но в един миг тя остаря и стартира да се трансформира във стара баба. А единствено една седмица преди да се разболее игра в " Г-жа Стихийно бедствия " " Три пъти се пробвах да я върна от гибелта. Аз знаех, че тя си отива. Видимо беше. Но се веселя, че се случи на Никулден. Нейният Нейчо си я прибра ", сподели още Муки.

Тя показа, че откогато Мутафова е отишла в болничното заведение, където е умряла, не е пипала леглото й и че не знае по кое време ще го оправи. Мария Грубешлиева показа и за още един призрачен сън, който е приживяла след гибелта на Мутафова:

" Това се случи когато й оставяхме 40 дни. Бяхме в червката и видях фотографията на некролога й. Разплаках се. Толкова хубава фотография сме й поставили там. Като я видях отново рухнах ".

Муки разкри за слух, който витае към нея: " Говорят, че съм щала да вземам участие в нейната роля в " Г-жа Стихийно злополучие ", само че няма да го направя. Да не споделям в никакъв случай, само че не мисля, че тя ще ме хареса в нейната роля ". " Колкото беше комедийна на сцената, толкоз тежка, сложна и песимистична бе в живота. Винаги имаше вътрешни страхове в живота, само че това е особено за доста надарени хора. Много страдаше единствено за Нейчо ", сподели още Муки
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР