Хората във врачанското село Манастирище са потресени, след като разбрали,

...
Хората във врачанското село Манастирище са потресени, след като разбрали,
Коментари Харесай

Син крие месеци мъртвата си майка, за да ползва пенсията ѝ - Топ новини

Хората във врачанското село Манастирище са потресени, откакто разбрали, че техен съселянин крил натрупа на умрялата си майка в родния им дом. Така синът се възползвал от пенсията й месеци наред, написа 24 часа.

През януари тази година пенсионерката Дана Лазарова издъхва в къщата си. Синът й Цветелин Димитров, прочут в селото като Цеци Яричката, обаче не уведомява никого за кончината на майка си. Така цели 10 месеца трупът на старата жена е оставен в една от стаите. А през това време 49-годишният мъж постоянно теглил и харчил за лични потребности пенсията на старата жена.

Едва преди няколко дни на съседи им прави усещане, че в тази къща нещо не е наред и подават сигнал. Влизайки, органите на реда откриват безжизненото тяло на Дана Лазарова. В момента трупът се намира в моргата на врачанската болница и се чака да бъде публикуван смъртен акт.

Цветелин Димитров е прочут в Манастирище като спокоен човек. От години той не работи. Въпреки че злоупотребява с алкохола, досега той не е правил проблеми на локалното население.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР