Хората в Триград все още са много разстроени. Версиите за

...
Хората в Триград все още са много разстроени. Версиите за
Коментари Харесай

Драма в ефир! Баба се дере и реве заради мъртвия Кристиян, кметът вярва, че момчето се е самоубило!

Хората в Триград към момента са доста смутени. Версиите за гибелта на Кристиян са две - самоубийство и трагичен случай, напомня Нова телевизия. Момчето както и преди съм казвал е доста отговорно и като е видял ужасът, който е настъпил след злополуката се е уплашил и е побягнал. От там като е видял колите за спешна помощ и полицията и може би е скочил от скалата. Това сподели кметът на Триград Цветан Славков.

" Ако имаше човек, който да му изясни на това дете, че всичко ще се оправи и би трябвало да се оказва помощ на хората, а не да се бяга от ситуацията, може би краят нямаше да е подобен ", добави той. " Родителите му бяха притискани от полицията, че укриват детето. Бащата пък не спираше да си търси детето, обикаляше самичък в дъжда, не се отхвърли и за миг. На всички ни се желае да е живо момчето и да не се е случило най-лошото, само че.. ", приключи той.

" Беше доста положително момче, толкоз смутен е бил.. Страхотно дете беше ", разрева се баба от селото пред камерата.

" Той очевидно от високо е желал да следи какво става след злополуката. Явно е побягнал към скалите и като е видял какво става.. версиите са две - да е решил да се хвърли или да се е подхлъзнал и да е паднал от скалата ", съобщи гражданин на селото.

" В събота трябваше да имаме празник на селото, само че ще го отменим. На никой от селото не му е нито до ястие, нито до пиянство, нито до веселба и танци ", сподели кметът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР