Хората в БСП не са разделени, това е само по

...
Хората в БСП не са разделени, това е само по
Коментари Харесай

Александър Симов: Хората в БСП не са разделени, това е само по върховете

Хората в Българска социалистическа партия не са разграничени, това е единствено по върховете, коментира депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов пред Нова тв.

„ Истината е, че Нинова има поддръжката на Българска социалистическа партия. Благодарение на медийната анестезия и непрекъснатите телевизионни турнета на доста хора обаче остава чувството, че Българска социалистическа партия надали не се раздира от вътрешни проблеми. Това не е по този начин и Конгресът го сподели ”, разяснява той.

Вчера Конгресът на Българска социалистическа партия не одобри оставката на водача на партията Корнелия Нинова. 164 от делегатите на левицата гласоподаваха " за ", 415 бяха „ срещу “ оставката, а 20 гласоподаваха „ въздържал се “. Така Нинова остана ръководител на Българската социалистическа партия.

„ Чух доста отзиви и реакции в профил за това, че Българска социалистическа партия се самоубива или че изиграва последния си валс. Не считам, че можем да се отнесем към делегатите на партията като към някакви безгласни пионки или като към хора, които са били част от режисиран театър ”, разяснява Симов.

„ Проблеми някъде по върховете на партията може би има, само че долу хората не са разграничени ”, безапелационен бе депутатът.  

Според него доста хора не могат да одобряват обстоятелството, че Корнелия Нинова е трансформирала Българска социалистическа партия. „ Тя направи Българска социалистическа партия в действителност демократична партия, давайки на всеки правото да каже какъв да е водач. Имаше една наклонност и за безконечните депутати – това към този момент също е променено ”, уточни Симов.

„ Изкуплението на Българска социалистическа партия и връщането на доверието в партията минава през ръководството и през проявлението на това, че Българска социалистическа партия не е партия, която може да ражда единствено красиви леви приказки, а действително да приложи обществена политика в ръководството. За мен това е мерилото за същински лява политика ”, сподели още Симов.

„ Президентът Румен Радев съществува в българската политика като честен водач и като фактор на смяната с помощта на Българска социалистическа партия и на Нинова, тъй като съм очевидец по какъв начин тя заложи цялата си кариера на това той да бъде претендента на Българска социалистическа партия през 2016 година ”, съобщи още депутатът.

Симов разяснява и изявлението на Михаил Миков, че съобщи, че е отчаян от дейностите на Михаил Миков, че към този момент няма да е член на партията. Според Александър Симов доста хора в партията не мога да одобряват, че Нинова има поддръжката в партийните редици.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР