Хората в България, които искат да си купят билети за

...
Хората в България, които искат да си купят билети за
Коментари Харесай

Блокираха достъпа до България за билетите за мача на Кобрата с Джошуа

Хората в България, които желаят да си купят билети за боксовия мач за международната купа в тежка категория сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев на 28 октомври в Кардиф са лишени от тази опция.

От вторник (12 септември) следобяд насам, всички български IP адреси са с блокиран достъп до единствения формален уебсайт, оторизиран да продава пропуски онлайн. Това е английският портал stubhub.co.uk.

Днес уредниците се похвалиха, че единствено за 24 часа са изтъргувани 70 хиляди билета за конфликта на стадион " Принсипалити " в столицата на Уелс. Така остават единствено няколко хиляди. Те обаче не могат да бъдат закупени от България, а уеб сайтът си работи безотказно от всевъзможни други страни, най-малко от Европа.

Самият Кубрат Пулев взе отношение към казуса посредством формалната си страница във Facebook.

" Обръщам се към всички хора, които желаят да ме поддържат в мача против Антъни Джошуа.

Днес научих за този проблем и съм доста заинтригуван! Не желая да си мисля, че българите, които обичат бокса в България и желаят да бъдат на този исторически мач, са дискриминирани преднамерено! Ще направя всичко допустимо тази долна постъпка да бъде поправена незабавно! Чакам ви на стадиона! 28-ми октомври, Кардиф ", разгласи Пулев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР