Хората в Англия ще могат да получат бустерна доза ваксина

...
Хората в Англия ще могат да получат бустерна доза ваксина
Коментари Харесай

Няма празнични паузи за ваксинацията в Англия

Хората в Англия ще могат да получат бустерна доза ваксина и в коледния ден и в деня след него, оповестиха английските здравни управляващи в границите на напъните за възпиране на разновидността Омикрон и задачата всички пълнолетни да бъдат с трета доза до края на декември.

Масовото имунизиране на Острова продължава с ударни темпове. Министърът на опазването на здравето Саджид Джавид благодари на личния състав на националното опазване на здравето и на доброволците, което жертват времето си, което биха прекарали с роднините и приятелите си в празничния интервал.

Без спиране ще продължи работата и на снабдителната верига за разпращане на комплекти проби по домовете. От Агенцията за здравна сигурност обявиха, че разпращат рекорден брой бързи латерални проби по домовете на хората, само че признаха, че има проблеми с доставките до някои аптеки.
свързани новини2895на 20.09.2021
Хората бяха посъветвани да си създадат авансово резервации за имунизиране, само че в доста региони има центрове, където това може да стане незабавно, в случай че отидат на място.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР