Хората трябва да бъдат пускани навън, защото слънчевата светлина унищожава

...
Хората трябва да бъдат пускани навън, защото слънчевата светлина унищожава
Коментари Харесай

Топ имунологът на Англия Питър Оупъншоу: Слънцето унищожава коронавируса. То е враг номер 1 на Ковид

Хората би трябвало да бъдат пускани на открито, тъй като слънчевата светлина унищожава ковид.

Това прикани британският топ имунолог Питър Оупъншоу – професор по пробна медицина в Импириъл Колидж, Лондон пред Дейли Мейл, представен от Крос.бг.

Според него популацията би трябвало да събира слънчеви лъчи, тъй като те унищожават генетичния материал на смъртоносния патоген. Много европейски страни постановиха карантинни ограничения поради пандемията и приканват хората да си стоят вкъщи, с цел да не се популяризира болестта.

Хората би трябвало да съблюдават наложените ограничавания, само че не виждам какво неприятно има в това да излизат на слънце. Слънцето е зложелател номер 1 на ковид, безапелационен е имунологът.

Линк към оригинала: https://www.dailymail.co.uk/news/article-8207713/Top-immunologist-says-people-able-sit-bit-sun-outdoors.html

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Ус
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР