Хората те привличат защото не разполагаш с достатъчно енергия. Всъщност,

...
Хората те привличат защото не разполагаш с достатъчно енергия. Всъщност,
Коментари Харесай

Магията на шаманите: Как да си върнете вашата енергия от миналото и бъдещето

 шаман

„ Хората те притеглят тъй като не разполагаш с задоволително сила. Всъщност, ти не се нуждаеш от тяхната сила. Ти  търсиш в тях своята сила. Но търсиш на  неверен адрес. Трябва ти твоята  лична сила, която можеш  да намериш там, където е вложена  – в  предишното и бъдещето.

Ние оставяме  доста сила в предишното и бъдещето, затова  в сегашното ставаме по-слаби.

Когато ние предвкусваме, по този начин да се каже,  някое събитие,  мощно желаем нещо, ние изпращаме своята сила в бъдещето. При пораждане на събитието ние изпитваме наслада – това се дължи на обстоятелството, че в този миг ние се срещаме с силата, изпратената преди този момент от нас в бъдещето. Но по-късно насладата си отива, силата е изразходвана и тя още веднъж ни напуща, оставайки в предишното.

Така че това е най-лошия вид: ти сам  се лишаваш от несъмнено количеството сила, още преди да се е случило събитието. Ако искаш нещо, по-добре е да инвестираш своята сила в  желание и дейности по реализиране на задачата, в сравнение с в предпочитание и фантазии.

И, несъмнено, ние изразходваме доста сила в живота поради своите прекарвания.

Как да си върнем своята сила от предишното?

Легнете, отпуснете се и потърсете в себе си зоната на дискомфорта. Това може да бъде дискомфорт в тялото, в страстите, някаква тежест, болежка, стеснение. След това се  запитайте какво събитие или поредност от събития подхождат на този дискомфорт, и се придвижите въображаемо на мястото, където се е състояло – в настоящо време.

Т.е. попадате в сегашно  време на мястото, където в предишното се е случили това събитие. Ако това е било дом и в този момент към този момент е опустошен, вашата сила ще бъде на дърветата, на камъните, намиращи се в този момент на това място. След това отивате на това място. Вие не се интересувате от хората, нещата, които са там, вие не се пробвате да си спомняте, а  търсите с очите си своята сила.

Тя ще се намира в нещо изоставено, забравено, само че ваше. Тя може да бъде под формата на облаци, паяжини, сухи снопчета от трева или листа. Събирате всичко това на кълбо,  поставяте го на себе си на слънчевия сплит и  го вдишвате  в себе си.

Или различен вид: взимате чаша с някаква форма, поставяте в нея  всички тези неща, а  формата на чашата оказва помощ да се направи силата безкачествена. След това я изпивате от чашата. Формата на чашата всеки човек би трябвало да откри за себе си в сънищата си.

Когато видите това кълбо от сила, можете да усетите кое е съответното събитие, какви страсти се съдържат него. След като употребите  тази сила (вдишате, изпиете), това събитие ще загуби прочувственото си влияние върху вас, ще ви стане безразлично, и ще можете да го изхвърлите на бунището на вашите истории. Но напредък може да не усетите незабавно, а  след няколко дни, когато силата към този момент се просмукала във вас. Тогава ще почувствате същински прилив на сила.

С тази техника не унищожаваме  връзката сред събитията, т.е. веригата от събития  остава, само че тя към този момент е била лишена от сила.

Според концепцията,  такива техники (преразглеждане, заличаване на персоналната история и т.н.), също така  унищожават връзките сред събитията, правейки ви изцяло свободни.

Техниката за връщане на силата не  прави това и даже не подсигурява цялостно връщане на силата, а може би единствено на към 80 на 100. Но в реалност, даже в случай че си върнете и единствено 30% от изгубената сила, ще усетите забележителен прилив на сила, еуфория.

С тази техника можете да се борите и с 4-ия зложелател на индивида на знанието – старостта. В това време ние към този момент нямаме от кое място черпим сила, с изключение на да си я върнем от предишното.

Един ден аз открих, че и хората, срещащи се там, също са оплетени в паяжина. Когато я свалях,  страстите ми във връзка с този човек мощно отслабваха. Ако с индивида съм говорила напълно малко, след премахване на паяжината аз нормално ставах вътрешно безразлична към него. „

Мария Гонзалес

 

Най-древният галактически закон: Ако не благодарите за помощта – силата на благодарността ще ви бъде отнета принудително

 

От антични времена съществува един неизпълним галактически закон: в случай че човек не благодари за оказаната му  помощ или споделен опит, силата на благодарността макар всички ще му бъде отнета по един…

Цялата публикация

 

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР