Хората така са устроени, че не могат да живеят непрекъснато

...
Хората така са устроени, че не могат да живеят непрекъснато
Коментари Харесай

Д-р Стефан Константинов: При мерките срещу коронавируса има залитания в крайности

Хората по този начин са устроени, че не могат да живеят непрестанно под боязън. Ние бяхме страната, която в действителност рано вкара ограничения, което докара до невисок брой инфектирани лица. Имаше леко клатушкане със възбраната за парковете. Сега има друго клатушкане, видя се, че обстановката не е толкоз страшна и влязохме в другата прекаленост. Трябваше да си останат маските - да се носят известно време, и трябваше последователно да се прокарват нещата. Това разяснява пред БНР доктор Стефан Константинов  Стефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 година в гр. София. През 1983 година приключва междинното си обучение, някогашен министър на опазването на здравето и сегашен шеф на Специализираната болница за интензивно лекуване по онкология.

Той дефинира полемиката за понижаване на размера на санкцията за неносене на защитна маска на закрити публични места като непродуктивна.

Борисов за удължената епидемиологична конюнктура: Съжалявам - демокрацията е за дисциплинираните

Глобата би трябвало да е такава, че да стряска. Има и различен феномен. Пишат се санкции, само че парите от какъв брой от тях се събират, съобщи някогашният здравен министър.

Д-р Константинов добави: "На лечебните заведения би трябвало да се заплати, без значение че не са работили. Болничните здравни заведения би трябвало да ги има и не можем да си позволим да ги оставим без пари. Касата би трябвало обаче да има право, с цел да даде тези пари. Решенията би трябвало да са подплатени със закона. Пандемията се отразява удобно на харчовете на НЗОК, само че се отразява неподходящо на приходите ѝ. Здравеопазването по времето на цялата тази обстановка е похарчило по-малко пари ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР