Хората страдат от различна степен на болка в коленете и

...
Хората страдат от различна степен на болка в коленете и
Коментари Харесай

Възстановете ставите и премахнете възпалението бързо и лесно

Хората страдат от друга степен на болежка в коленете и ставите. Нищо чудно, защото коленете ми са подложени на голям товар! Добавете и зародилите контузии по време на спорт, наднорменото тегло, обвързваните с възрастта промени в хрущяла…

Ако процесът на износване на хрущяла не е прекомерно съществено, с цел да облекчите болката и евентуално да се отървете от нея изцяло, пробвайте тази домашна рецепта.

Мехлемът на основата на мед и аспирин може да спре остеоартрита. В края на краищата, медът е натурален биостимулатор, който подтиква производството на ставна течност от клетките, които са в непосредствена непосредственост до хрущяла. Това, от своя страна, помага за възобновяване на хрущяла. Аспиринът дейно намалява възпалението и подкрепя регенерацията на всички тъкани.

Мед и аспирин

Съставки:

10 таблетки ацетилсалицилова киселина (аспирин)200 грама течен мед

Приготвяне и приложение:

1) Стрийте таблетките аспирин на прахуляк, по-късно смесете с меда.

2) Оставете сместа 10 дни на стайна температура. Периодично  разбърквайте.

3) Намажете коленете си с готовия мас, покрийте с полиетилен, по-късно с вълнен плат. Закрепете компреса.

По-добре е да правите процедурата вечер и да оставяте компреса да работи цяла нощ. В началото може да усетите леко парене, само че по-късно минава. В допълнение към домашната терапия за подсилване на ставите, можете да употребявате напитка от овесени ядки.

Имайте поради, че рецептата с мед не е подобаваща за хора, които са алергични към пчелните продукти! По време на лекуването избягвайте хипотермия, дълготрайно вървене и стоене прави, с цел да намалите натоварването на ставата.

Лечението на коляното с национални средства изисква време и постоянна приложимост. Разбира се, не бива да се подценяват натривките и масажите против възпалението, само че е по-добре да ги извършите след консултация с доктор.

Вижте още: Погрижете се за ендокринната си система с 3 невероятни питиета

Смятате ли, че вашите другари ще се интересуват от тази рецепта? Споделете публикацията с тях!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР