Хората споделяха проблемите си и направиха предложения за подобряване качеството

...
Хората споделяха проблемите си и направиха предложения за подобряване качеството
Коментари Харесай

Изключителен интерес! Три часа не стигнаха за откритата приемна на Иван Дашев в Несебър

Хората споделяха проблемите си и направиха оферти за възстановяване качеството на живот в община Несебър

Изключителен интерес измежду жителите на Несебър провокира откритата приемна на претендента за кмет Иван Дашев. Повече от три часа Дашев и част от неговият екип разговаряха с локални хора, като споделяха с тях главните си цели и визии за развиването на морския град. 

Иван Дашев деликатно изслуша и предложенията за възстановяване качеството на живот в Несебър и близките обитаеми места, които част от посетилите приемната персонално изложиха. Сред най-атрактивните, само че и дейни в гражданската си позиция бяха две възрастни дами, които посетиха събитието и от името на група пенсионери предоставиха направен в писмен тип лист с мечтани от тях инфраструктурни промени. 

Сред желанията им са слагане на повече пейки за отдих из града, увеличение на броя на контейнерите за боклук, нови детски площадки и др. 

Хората в дейна възраст също демонстрираха заинтригуваност за бъдещето на Несебър и с интерес слушаха възгледите на Иван Дашев и неговия експертен екип. 

Иван Дашев изрече признателност на несебърлии за големия интерес и желанието да се работи за разцвет на старинния морски град.

Дашев влиза за първи път в конкуренцията за локална власт. Той е претендент на Български съюз за директна народна власт с бюлетина номер 5.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР