Хората се вълнуват когато има повторяеми числа на една дата,

...
Хората се вълнуват когато има повторяеми числа на една дата,
Коментари Харесай

Нумеролог: Огледалната дата 02.02.2022г. е добър ден да започнем нещо ново

Хората се вълнуват когато има повторяеми цифри на една дата, само че в действителност в нумерологията е по-важно какъв е сборът на всички цифри. Ние сме влезнали в 2022г. Когато се съберат трите тройки, тогава става дума за универсална шестица. Шест е цифрата за дом, семейство, благополучие, то е под знака на Венера. Също значи и задължения, свързани със фамилията. В световен проект значи, че уговорките са свързани с страната и всичко да е хармонично. Това разяснява нумерологът Иглика Пеева пред ЕВРОКОМ.

" Общото число на датата 02.02.2022. е 1. За двойките, които са решили да сключат брак през днешния ден. Това е хубава дата, тъй като 1 е под знака на Слънцето и значи, че вие стартирате нещо ново. Да изграждате нов живот ", сподели още тя.

През годината ще има още две огледални дати 20.02.2022г. и 22.02.2022г. " На 20.02. всичко, което се отнася за 02.02. е безусловно същото. На 22.02. общият микс е с една двойка от горната страна и става повсеместен ден " тройка ". Той също значи светлина, благополучие, прелестно прекарване. Също може да се избере за подписване на брак ", сподели още Иглика Пеева.

" Януари, който изтече, беше под знака на духовната седмица - число за духовно преосмисляне. Февруари е на цифрата 8 и това е мощно реализиращо число - може да чакаме да се случат сполучливо нещата, за които сме мечтали. Март е 9 - число за довеждане докрай, обществена изява, в случай че сте в семейство, може да имате леки кавги. Април е цифрата 1 - стартирате нов интервал, лидерско число, може да извършите лична компания, новите хрумвания може да се стартират през април. Май е под знака на двойката, той действително е 11. 11 е цифрата на Христос. Това е една от по-силните трептения, в случай че не се оправи с нея, тогава ще преживее двойката. Това е число за дипломация, за чуване на другия ", разяснява още тя.

" Юни е тройка. Това ще бъде число за осъществяване на удоволствия. Сериозната работа идва през юли с 4. През август е 5 - това е число за командировки, за пътувания. 5 е цифрата за шанса, за стегнатите куфари, изпълнен е с удоволствия ", сподели още Пеева.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР